Tak je na čase abych se podělil se zkušenostmi svojí 205,
upřímně to auto sem proklínal, původně mělo jít na derby ale z teho nějak sešlo, a já s ním nějakej časík jezdil,
už po prvních 300 km sem si ju zamiloval, chvíli mi trvalo než sem si zvikl ale mám ju rád,
první větší závada byla když chcípal, tak sem vyčistil BMM, pak odešla jednotka, tu jsem vyměnil, ale nezměnilo se to,
pak vejfuck když sem škrtl šutr s pasažérama v zadu,
od první chvíle mi tam chyběl otočmetr a teploměr, otočmetr sem vyřešil ( bohužel nemám foto, už je rozebraná palubka ) ze šáde,
teď čeká na generálku a novou barvu,
představa je taková že nebude žádnej extrémní tuning, jen interiér, nějaký vychcávky, když bude klika a podaří se mi naprogramovat ATmega tak i digi tachometr, uvidíme co bude a nebde, představa je jasná, kastle bude růžová a možná na kapotě Hello Kitty, vnitřek motoru bude oranžovej, interiér bych chtěl jinčí ale to časem, potahy na sedačky, líbil by se mi tam červenej koberec, někde sem ho tu viděl, čirá optika v předu, začerněný světla v zadu s LED( budou dvoubarevný, při parkovačkách bude rožlá červená, při blinkru se červená zbarví na oranžovo ),
asi sem blázen, třeba sem, ale je moje a nevzdám se jí, růžovou šáde mi ukradli a rosekaly do šrotu, kitynu si ohlídám,
Dvěstapětková Kittyna
Moderátor: rada
- Drtikoll01
- Uživatel
- Rok narození: 1992
- Skutečné jméno: Radek-Drtikoll
- tel.:: 728354
Dvěstapětková Kittyna
- Přílohy
- Drtikoll01
- Uživatel
- Rok narození: 1992