![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Koupili se pedály a řadička od firmy Sparco a po pár dnech se tam namontovali jak pedály, tak i řadička. Teď je auto v takovém stavu, že je sundaná kapota, příruba na sání s váhou vzduchu a vzduchovým filtrem, přední brzdiče, sedačky a sedáky..
![:sweat: :sweat:](./images/smilies/icon_sweatdrop.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
jo pěkný je proto si myslím že je škoda ho k...rvit bodykitem, ale to je věc majitele jak s ním naložíMSCH205 píše:Celkem pěkný Gti teda na foto![]()
jinak by jsme mohli někdy dát srázek Žamberk není takový kus
chlapci, asi máte pravdu... Přemýšlel jsem pouze nad lízátkem z Clia nebo Laguny... A nějaký pěkný kola, třeba tohle je pěkný..Hroche píše:jo pěkný je proto si myslím že je škoda ho k...rvit bodykitem, ale to je věc majitele jak s ním naloží
tohle se mi hodně líbí ty belgičani umí upravovat francouzký káryAsi14 píše:chlapci, asi máte pravdu... Přemýšlel jsem pouze nad lízátkem z Clia nebo Laguny... A nějaký pěkný kola, třeba tohle je pěkný..Hroche píše:jo pěkný je proto si myslím že je škoda ho k...rvit bodykitem, ale to je věc majitele jak s ním naloží
Ok Wome, zítra na to dopoledne naběhnu a vyfotím ti to..WoMec píše:vyfoť mi prosim, jak to plato vypada zezadu a v rozích, jak jsou ty kolíky .. jedna verze ma totiž pevné kolíky ktery zacvakneč v kolíbky, a druhá ma takový díry pro takový zasouvací bazmeky ...
No tak Hroche, nic na tom vlastně není, jen je to snížený a má to kola a lízátko. A taky zahlazenej stěrač, na čemž já už také pracuji.Hroche píše:tohle se mi hodně líbí ty belgičani umí upravovat francouzký káry
když na tom podle tebe nic není tak proč nevidíme u nás víc takhle upravených 205tek?Asi14 píše: No tak Hroche, nic na tom vlastně není, jen je to snížený a má to kola a lízátko. A taky zahlazenej stěrač, na čemž já už také pracuji.