sraz opět super ikdyž morava zklamala (kromě mikeeho ) Letiště taky super, akorát sem se všema co sem jel prohrál (mi16, V6 a XU9JA) zatim dvě fotky, zbytek jindy....
Přílohy
Naposledy upravil(a) vinorak dne 14 kvě 2011 20:48, celkem upraveno 1 x.
jinak něco pro příznivce ropáků, nejlepší na sprintech byl Venkovak, jede mu to fakt pekelně (i hulí ) A nebýt Lukáše s růženkou tak by zamet úplně se všema
Nooo, tak alespoň jedna malá reprezantace Moravy tam byla Dnes jsem si říkal, že jsem nejspíš udělal dobře, že jsem nejel, auto dnes přestalo jezdit nadobro kua :-(
Tak já jsem právě dorazil. sraz byl naprosto suprovej a Roman nezklamal ( štěpíku jel jsem na českou lípu to mam kradší ) fotky dodám jen co zajedu k Ajkymu abych je mohl dát sem.
PEUGEOT 205 1.1 XR prodáno a následně bouráno, RIP. PEUGEOT 205 1.6 GTI Bohužel už není PEUGEOT 205 1.9 XSD prodáno PEUGEOT 205 GTI vyběhla klika prodáno měl jsem jí 3 dny :-D PEUGEOT 309 GTI 75 Kw prodáno PEUGEOT 205 GENTRY alias Gentrýsek PEUGEOT 605 SLd Vrakouš PEUGEOT 205GT prodáno PEUGEOT 405 D prodáno PEUGEOT 406 2.0L Hdi 80kw
sraz se povedl patek sobota slunečno a ze soboty na neděli zapršelo udělalo se chladnější počasí na odjezd a sobotní večer byl fakt luxusní roman zase blbnul a zase mel popsaný auto :smich:a 11:30 jsem dojel dnes domu.
Naposledy upravil(a) Michael205 dne 11 úno 2012 15:09, celkem upraveno 1 x.
černý dábel 1.9 D - prodáno Modré Cabrio 1.9 TD Šedivý lev 306 HDi