no vím že se k rally lemům moc nehodí...proto je teď kompletně předělávám ale určitě je tam na sílu cpát nebudu...uvidíme...ono teď začíná hlavně léto a je spousta jiných zájmů než sedět někde v garáži a laminovat a brousit...určitě víš o čem mluvímgabriska píše:Tak lemy máš.S těma prahama ?? nevím co z toho vymyslíš Milane.K rallye lemum se toho moc nehodí...posnaž se su zvědavej.Kluci na tuning mi říkali,ať je zatmelím do ztracena a tady sem zase slyšel,myslím od tebe,že to není nic moc...
K tomu tvému - ty lemy zahladit ti poradili příznivci tuningu, to beru, já neřekl že to vypadá škaredě, prostě kdybych to auto neznal a nevěděl co to je zač, tak bych ti na 99% poradil to samý ale když se na to teď dívám ze strany fandy 205 tak jsi prostě zabil charakteristický znak tohodle modelu...ale na druhou stranu zas musím říct že jsi ho neodrovnal úplně jak se někdy vidí na různých tuning pokusech...Ale já ti to nezazlívám...každý to vidí jinak. Klidně bych si to auto po tobě vzal a předělal bych si ho nazpět ale těch peněz už nemám na rozdávání takže to musím oželit...