Toto by si měl každý přečíst
- vztekloun
- 309kář
- Rok narození: 1989
- tel.:: 0
Re: Toto by si měl každý přečíst
skoro mi pri cteni tohodle referatu padla slza :D opravdu kdyz si clovek srovna vztahy mezi motorkarema a tunerama na 4-ech kolech tak je to uplne o necem jinym. obcas jsem si rikal ze snad osedlam 2 kola ale na jednu stranu me spolecnost dela trochu problemy a na dvou kolech bych se stejne asi neudrzel :D:D 4 kola jsou proste 4 kola. :) a tuneri by meli drzet spolu kurna jenze auto ma dneska temer kazdej a dejme tomu ze kazdej treti clovek se chce nejak odlisit od jinych...... a to je proste strasne moc lidi a znate to...... cim vic lidi tim vic chuti ( charakteru ) a ne kazdej je soudruznej - zvlaste v tyhle dobe a v tomhle posr.... state.
vite co.... ja si myslim ze tohle co se tady resi..... ze je to proste neresitelny. ano, da se najit klub kterej se nejak odlisi od ostatnich ( dedove za volantem, idioty, radoby machyrky nejakym zpusobem oddelit :D ) ( myslim to prosim Vas obrazne ;) ) ale vsichni aby byly takhle soudruzny? myslim vsichni tuneri.... to se proste neda. jak jsem rekl - na to je strasne moc lidi a hlavne spatnej stat. Verte mi - to dela svoje. Kdo jste byl na Korfu tak urcite vite... Tam je teprve soudruznost ;) Teepek v aute na svetlech se pta motorkare kde najde to a to a ukazuje mu mapu. Ten ho navadi, dvakrat za tu dobu probehne zelena a garantuju Vam ze za tu dobu v kolone za nima nikdo ani nepomyslel na klaxon. Ba naopak - lidi co staly nejbliz dokonce prisli poradit taky :D:D Na tuhle situaci jsem cumel z chodniku s votevrenou drzkou a nechapal jsem co se deje. Jak by to vypadalo u nas? Myslite ze by Vam nekdo pomohl? Myslite ze by Vas nikdo nevytroubil?
Chci tim rict ze se jedna hlavne o tu nechvalne znamou Ceskou povahu Nejaka soudruznost, pomoc ostatnim atd.... neexistuje a kdyz uz tak v male mire ci v uzavrenych komunitach. A ten kdo se snazil tak hodne rychle prestal pac cekal na odezvu marne.
Doufam ze alespon nekdo pochopil co jsem tim chtel rict :D
vite co.... ja si myslim ze tohle co se tady resi..... ze je to proste neresitelny. ano, da se najit klub kterej se nejak odlisi od ostatnich ( dedove za volantem, idioty, radoby machyrky nejakym zpusobem oddelit :D ) ( myslim to prosim Vas obrazne ;) ) ale vsichni aby byly takhle soudruzny? myslim vsichni tuneri.... to se proste neda. jak jsem rekl - na to je strasne moc lidi a hlavne spatnej stat. Verte mi - to dela svoje. Kdo jste byl na Korfu tak urcite vite... Tam je teprve soudruznost ;) Teepek v aute na svetlech se pta motorkare kde najde to a to a ukazuje mu mapu. Ten ho navadi, dvakrat za tu dobu probehne zelena a garantuju Vam ze za tu dobu v kolone za nima nikdo ani nepomyslel na klaxon. Ba naopak - lidi co staly nejbliz dokonce prisli poradit taky :D:D Na tuhle situaci jsem cumel z chodniku s votevrenou drzkou a nechapal jsem co se deje. Jak by to vypadalo u nas? Myslite ze by Vam nekdo pomohl? Myslite ze by Vas nikdo nevytroubil?
Chci tim rict ze se jedna hlavne o tu nechvalne znamou Ceskou povahu Nejaka soudruznost, pomoc ostatnim atd.... neexistuje a kdyz uz tak v male mire ci v uzavrenych komunitach. A ten kdo se snazil tak hodne rychle prestal pac cekal na odezvu marne.
Doufam ze alespon nekdo pochopil co jsem tim chtel rict :D
- Richi205
- 205 its my life
- Rok narození: 1982
- Skutečné jméno: Richard
- tel.:: 736212648
moc dobrej článek, už to tak prostě bývá, každý si hledí svýho a je mu jedno jestli nějakej 205-kař na nej bliká nebo mává, stává se mi to pořád, vídám pár 205 v okolí v moc pěkném stavu a ani jeden nereagoval na probliknutí, nebo tak. Jak jsem už psal dříve, tak občas nechám i vzkaz za stěračem, že existuje club 205 atd......
třeba by bylo dobré vymyslet nějaké vizitky, nebo tak aby nás bylo ještě víc a aby mezi námi byli i staroušové
Diky za super příspevek a pohled na vec.
třeba by bylo dobré vymyslet nějaké vizitky, nebo tak aby nás bylo ještě víc a aby mezi námi byli i staroušové
Diky za super příspevek a pohled na vec.
Peugeot 205 Gti 88kw, 1990
Peugeot 205 Look 44kw, 1992 - PRODÁNO
Škoda Octavia 1.9TDi 4x4 6ti kvalt,75kw, 2002
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=10&t=3850[/size]
- Hoj@n
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1990
- Skutečné jméno: Pepa
- tel.:: 777232994
- Kontaktovat uživatele:
Richi: existuje něco takpvéhoto: http://forum.205gti.org/download/file.php?id=776
PEUGEOT 205 Roland Garros "GYRROSEK"- r.v. 1992, 1.4, 55kw - Byvavalo :-(
Toyota Celica "Natálka"- r.v. 1995, 1.8, 85kw
Toyota Celica "Natálka"- r.v. 1995, 1.8, 85kw
- Richi205
- 205 its my life
- Rok narození: 1982
- Skutečné jméno: Richard
- tel.:: 736212648
ok super
Peugeot 205 Gti 88kw, 1990
- Venkovak
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1989
- Skutečné jméno: Kamil
- tel.:: 603302746
- Kontaktovat uživatele:
No ten článek má něco do sebe.Zase je fakt,že když probliknete auto,tak si akorát člověk pomyslí kdo to zase byl a že možná nemá roužnuto.Prostě motorkáři jsou uplně jiná společnost.Já jsem taky motorkář a pozdravím třeba i slabší kubaturu nebo simsona,protože vím jakou radost jsem z toho měl já,když mě pozdravila velká motorka na pionýru ....a s tím srazem musíme něco udělat,protože dokud mám svou 205 .Do příštího roku by se mohlo něco vymyslet.
Náhradní díly na většinu vozidel,i originál.
Peugeot 405 1.9TD-momentální přibližovadlo.
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=10&t=6999..
Peugeot 405 1.9TD-momentální přibližovadlo.
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=10&t=6999..
- rejty
- Nováček
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Marcy
- tel.:: 731954389
- Kontaktovat uživatele:
Hoši,prolezl sem spoustu aut...motorky taky... Komunity obě znám dobře. Jediný rozdíl je v tom že řidičák na auto dostaneš v 18,kdy jestě přiznejme si(mluvim ze své zkušenosti a sebepoznávání) ještě nejsme moc Inteligentní.. 18 člověk je plný emocí a soutěživý jako prase. Když sem dostal řidičák,tak sem huntoval tatového Formana jak cyp, protočit kola na semaforu,ujet,předjíždet když to pude a řikat si jaký sem bůh. Teď mi bude za pár dní 25. To už je doma kdy by měl člověk být fakt rozumný a mnoho lidí má v tomhle věku už děcko a když vidím tohle chování tkz. "frajerů" na silnic,tak to odsuzuju a nechápu, i když sem byl stejný.
Oproti tomu k velké motorce se dosteme až v 24 roku, tak je vidět ten podstatný rozdíl.Když ses mladej cucák na Simsonu a chceš jet na sraz motorek,tak máš kujva respekt k ostatním starším na větších mašinách. Když se jede spanilka,ani za boha tě nenapadne jet někde vepředu. Držíš se vzadu.
Tady je ten rozdílů...je to jen o psychice..o ničem jiném.. Když vidím "Závodníky" na silnicích,tak sou to většinou cucáci, co si leští misto tyče svoje EGO za volantem... Byl jsem stejný a postupem času se to u mně změnilo tak, jak se mi měnili priority v životě.
Dnes bych si nedovolil riskantně předjíždet, i když mam auto co má 150ps/1000kg.
Dřív ano,dnes ne..je to jen o rozumu,psychice a povaze o niocčem jiném.
Teď se vrátím k původní myšlence. Co se týče tunerů samotných, tak tam vidím problem v nekomunikaci. Vyznavači německých aut si jedou svoje,protože neuznávájí Francouzskou produkci. Japonci nemusí němce a tak dokola a jedou si to ve svym klubu.. Co sem sjezdil srazů vypozoroval jsem tohle: "ČÍM STARŠÍ TUNER JE, TÍM VÍC SE CHOVÁ JAKO ZMÍNĚNÝ RYBÁŘ!!!"
Oproti tomu k velké motorce se dosteme až v 24 roku, tak je vidět ten podstatný rozdíl.Když ses mladej cucák na Simsonu a chceš jet na sraz motorek,tak máš kujva respekt k ostatním starším na větších mašinách. Když se jede spanilka,ani za boha tě nenapadne jet někde vepředu. Držíš se vzadu.
Tady je ten rozdílů...je to jen o psychice..o ničem jiném.. Když vidím "Závodníky" na silnicích,tak sou to většinou cucáci, co si leští misto tyče svoje EGO za volantem... Byl jsem stejný a postupem času se to u mně změnilo tak, jak se mi měnili priority v životě.
Dnes bych si nedovolil riskantně předjíždet, i když mam auto co má 150ps/1000kg.
Dřív ano,dnes ne..je to jen o rozumu,psychice a povaze o niocčem jiném.
Teď se vrátím k původní myšlence. Co se týče tunerů samotných, tak tam vidím problem v nekomunikaci. Vyznavači německých aut si jedou svoje,protože neuznávájí Francouzskou produkci. Japonci nemusí němce a tak dokola a jedou si to ve svym klubu.. Co sem sjezdil srazů vypozoroval jsem tohle: "ČÍM STARŠÍ TUNER JE, TÍM VÍC SE CHOVÁ JAKO ZMÍNĚNÝ RYBÁŘ!!!"
Láska moje...Peugeot 206 GTi 138...rv.11/2001...
Pracant........Skoda Favorit 1,3 LPG...1,25Kč/km..nedocenitelné auto...jen nema kufr:D
Brzo (snad)...205 cabrio, jen sehnat neco slusneho...
Pracant........Skoda Favorit 1,3 LPG...1,25Kč/km..nedocenitelné auto...jen nema kufr:D
- rejty
- Nováček
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Marcy
- tel.:: 731954389
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Egy píše:Ano, je to tak, bohužel ta smutná stránka tunerů, kteří spíše mezi sebou válčí. Ale hlavně je to v těch namyšlenejch palicích, který když na ně mávneš jak to dělám já tak se na tvoji káru ani koutkem oka nepodívají a neocení tvojí snahu. Hlavně, že do toho nasypali půl míče (nejsou takový všichni)....fakt nechápu. Zas na druhou stranu je jich tu víc, kteří se o to snaží a myslím že jich bude přibývat díky mládeži co nastupuje a taky kvůli některým takovým týmům jako jsou např. autotuning.cz nebo maxi pervers a spousta dalších. Proto jim děkuji a doufám, že těm ostatním to něco řekne. Egy. Díky!
kolik mu je let????
Láska moje...Peugeot 206 GTi 138...rv.11/2001...
- DEP4
- Nováček
- Rok narození: 1970
- Skutečné jméno: JIRKA
- tel.:: 736760863
ano presne je to dobre napsane a plne s tim souhlasim proc si delat naschvali vzdyt to jde jinak nepotrebuji nekomu zavidet honit se s nim vdycky ho dojedu kdyz jedu normalne no prosta ja mam rad pohodovej pokec vymenit si par nazoru atd,proste bejt normalni.
- Dawe
- Nováček
- Rok narození: 1992
- Skutečné jméno: David
souhlas je to dobre napsane taky bych se chtel zucastnit nejakeho srazu a pokecat a skusenostech a tak:) a ne jenom se snazit bejt nejlepsi nebo se povysovat nad ostatnima ze ma nejlepsi tuning a tak prijde mi to detinsky