Frantisek
Moderátor: rada
- Kozlik
- Nováček
- Skutečné jméno: Jan Cap
- tel.:: 904891485
Frantisek
Tu vam predstavujem svojho peugeota menom Frantisek.je to 1.8 XRD.trochu som ho dal do lepsieho stavu pretesnil motor prevodvku,dal vsetky nove naplne.vymene je aj cerpadlo lebo stare tieklo a teraz tam je 1.9 cerpadlo.lak je este povodny a auto je uplne bey korozie.na karoserii nenajdete ani kusok hrdze a to je co povedat na 20 rocne auto.postune davam doporiadnu.
- Kozlik
- Nováček
Re: Frantisek
tak som si spravil mali vylet a nafotil nejake fotky
- Kozlik
- Nováček
od zajtra makam na sportovom sani
- Kozlik
- Nováček
tak fiter mam .kupil som si kryty koli tomu aj ze velmi tazko by sa mi odclanal iny z dovodu mala miesta
- Přílohy
-
- Fotografia 0311.jpg (58.79 KiB) Zobrazeno 4725 x
-
- Fotografia 0312.jpg (62.45 KiB) Zobrazeno 4722 x
- Kozlik
- Nováček
zatail som si hodil filter na seriovu hadicu.ked som vybral seriovy filter bol som zhrozeny,cistil som ho nedavno a najazdil som na nom asi 500km a bol fakt zasrany akoby mal 10 000.zatial som dal do filtra aj privod vzduchu cez seriovy nasavac z orifo boxu aj tou hadicou.na sa ni budem dalej pracovat len treba nejake korunky a pojde sa dalej.
najazdil som uz nieco a zatial som spokojny.necitim to ako extremnu zmenu ale je tam.motor ide o nieco rychlejsie do otacok,lepsie mi aj startuje a v kopci akoby dostal zivot.je to trochu hlucnejsie ale nie moc a paci sa mi ten zvuk.zatial som spokojny,
v plane mam vyskladat si sanie podla mojho stylu tak aby to malo fakt ucinok.chcel by som hlavne naporove a tak aby taholo studensi vzduch a nie ohriaty.a konecne mi uz nebude olej zasierat filter
najazdil som uz nieco a zatial som spokojny.necitim to ako extremnu zmenu ale je tam.motor ide o nieco rychlejsie do otacok,lepsie mi aj startuje a v kopci akoby dostal zivot.je to trochu hlucnejsie ale nie moc a paci sa mi ten zvuk.zatial som spokojny,
v plane mam vyskladat si sanie podla mojho stylu tak aby to malo fakt ucinok.chcel by som hlavne naporove a tak aby taholo studensi vzduch a nie ohriaty.a konecne mi uz nebude olej zasierat filter
- Přílohy
-
- Fotografia 0313.jpg (60.13 KiB) Zobrazeno 4717 x
-
- Fotografia 0315.jpg (52.22 KiB) Zobrazeno 4720 x