zdravím vás.chci se jen zeptat, jestli někdo neví kde se dá sehnat za rozumnou cenu maska na 205 typu pouze rámeček a do toho asi tahokov nebo pokud neznáte někoho či nějakou firmu kdo by to dokázal vyrobit? předem dik za odpovědi.
p.s. jen co připravím pár fotek a nějaké informace doufám že se stanu vaším členem. :D
Jo to je přesně ona, moc pěkná...nevim kolik jsem ochoten dát,ale nedavno jsem objevil podobnou na internetu, nová z lamina a tuším že stála kolem 2100,- a to mi přišlo docela drahý..nevim za kolik si jí sehnal nebo na kolik si jí ceníš?a je uplně nová? no každopádně bych jí moc chtěl, tak věřím že se nějak dohodnem.. :D
Dívná,samozřejmě.Na výšku tahle maska má kolem 10centimetrů a když ji dáš na auto tak mezy nárazníkem a touto maskou bude mezera tak 2.5 centimetrů a to není divné,no jestli se vám tohle bude na 205tce líbit tak si ji tam klidně dejte vyvracet vám to nebudu.
Jepík píše:Dívná,samozřejmě.Na výšku tahle maska má kolem 10centimetrů a když ji dáš na auto tak mezy nárazníkem a touto maskou bude mezera tak 2.5 centimetrů a to není divné,no jestli se vám tohle bude na 205tce líbit tak si ji tam klidně dejte vyvracet vám to nebudu.
Jak je to dlouho co sem ti tvrdil,že ta maska je taková zvláštní a že pořádně nelíceuje,uplynou 2-3 měsíce a máš stejnej názor...copak že to? :lol: