tak to by byl luxus, by jsme ho zvrátily opět na tu správnou kolej zase
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
co ja vim tak ma 306 v dieslu, tak zase tak daleko nezahnul
Peugeot 205 CJ- můj mazel - leto je tady a tim cas na kabrio Peugeot 205 GTI 1,6 - šedá myska co jezdí hodne rychle, prodáno Peugeot 205 GTI 1,9 MI16 - black, pekelný to stroj Peugeot 205 CTI 1,9 - čeká na reinkarnaci všechny typy ložisek za nízké ceny
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
Thyoridas píše:kruci, auto v lakovne, dokonceni v nedohlednu, doma taky prace nad hlavu, rad bych prijel ale nevim nevim...
vymluvy, vymluvy
Peugeot 205 CJ- můj mazel - leto je tady a tim cas na kabrio Peugeot 205 GTI 1,6 - šedá myska co jezdí hodne rychle, prodáno Peugeot 205 GTI 1,9 MI16 - black, pekelný to stroj Peugeot 205 CTI 1,9 - čeká na reinkarnaci všechny typy ložisek za nízké ceny
Serete me , setrim kazdou korunu, o vikendech byvam s mladou.. ale tohle je sakra velke lakadlo. Uvidim jak mi ted dopadne jeden prodej, treba zarobim na benzin
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Mikee, tak jsme se dohodli s Romanem od Schumacherů, že ho budu brát asi autem, pač k němu musím zaject pro kola. Ale dojel bych až v sobotu na večír někdy, pač přes den mě bude čekat sekání dříví
Hoj@n píše:Mikee, tak jsme se dohodli s Romanem od Schumacherů, že ho budu brát asi autem, pač k němu musím zaject pro kola. Ale dojel bych až v sobotu na večír někdy, pač přes den mě bude čekat sekání dříví
to je slovo chlapa, takze jako dalsi nastupuje Hojan a neboj drivi muzes sekat i tady
No i já bych moc rád dorazil ,ale tou dobou budu min. na cestě na přesně opačnou stranu cestu přes Rozvadov,Německo.Rakousko,Bernerský průsmyk na týdenní dovolenou v Itálii kam vyrazím z Pugem a mou princeznou.Tak bohužel nemohu dorazit jinak v opačném případě bych vzal pana podpantofláka Maxe sebou Aby se neměl na co vymluvit A konečně bych viděl zase alkoholika Womeca v akci
TOM ala "205, un sacré numéro". "Drive Of Your Life"
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
RM 122 GRAD "Drakouš" s BZ
OT 64 SCOT ("Bobík 207,ZRZEK 208,KILLER 205,BOMBER 206") by KFOR
BRDM 2 "Zlobr "