Tak kdo byl v Příbrami???

Tuning a jiné soukromé srazy
Odpovědět
Egy
Uživatel
Uživatel

Tak kdo byl v Příbrami???

Příspěvek od Egy »

Nazdárek chlapci 8) Jak už to bývá jaro přichází a srazy začínají. Kdo na ně rád jezdí tak ví jak to chodí. :P Každopádně se ptám, kdo byl teď v Příbrami, protože já tam byl a potkal jsem se tam jen s jedním týpkem z našeho klubu a tím byl Zdeněk s tím jeho modro-bílím cabriem. Chvilku jsme pokecali a já pokračoval směle dál ve vyhledávvání zajímavých kousků. Bohužel na sraz přijelo odhadem jen přes 2 000 autíček, ale o zábavu bylo postaráno. Některé vozidla byla lepší a jiná zase horší............no co dodat každý se snaží ale někdy je o opravdu děs. Dá se ale říci že tady bylo celkem rušno a moc tuzingu zde vidět nebylo. Tudíž se mi sraz docela líbil a těším se na další. Takže zdravím všechny a doufám že Vás příště uvidím!!! S pozdravem Egy! :twisted:
Ps: a kdo tam teda byl :?:
Bohouš 205 GTI
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel

Příspěvek od Bohouš 205 GTI »

V Příbrami jsem nebyl, ale minulý týden jsem v koloně pod Vyšehradem na nábřeží viděl tvé bývalé autíčko...... :wink: :wink:
Egy
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Egy »

Ahoj tak to je super..............a co to přesně bylo za akci??? Já už jsem se taky potkal..............bylo mi z toho smutno :cry:
Egy
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Egy »

Ona to asi žádná akce nebyla co jen obyčejná pražská kolona co :lol: .....já totiž myslel, že to byl ten pržskej sraz, ale ten byl tento víkend. :lol: :lol: :lol:
Bohouš 205 GTI
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel

Příspěvek od Bohouš 205 GTI »

Jj byla to akce ala typická Pražská kolona :lol: :lol: :lol:
Crack
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crack »

Jo taky sem to chtěl napsat že sem ho potkal před tejdnem v Modřanech,bylo pěkně naleštěný :)
Citroen Saxo VTS 16V 2001
Egy
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Egy »

To je fajn, mě to trhá srdíčko. Akorát mi týpek vysí ještě desítku tak až ho někdo potkáte tak mu to stručně vysvětlete! Díky Egy. :evil:
Odpovědět