Mám tušení že jsem na foru čet že některé jdou a některé nejdou rozebrat protože tam na některých je a na některých není ta segrovka. Možná se mě to už motá.

Hele nechceš stím přiejct pomoct?Nemám to za tebou zrovna nejdál.Můžem to dát do kupy nebo ti to udělamvjanecka píše:Kurňa nafoťte to pánové snad to máte někdo na vraku zničené nebo v garáži.
To prave neVenkovak píše:....to musíš teda rozebrat i venkovní kloub a celý to stáhnout
Takže mi chceš říct že na tom sráči nejde vyměnit manžeta jinak,než říkal Lubec za pomocí toho roztahováku?....ten venkovní kloub u kola musí bít rozebíratelný přeceMitja píše:To prave neVenkovak píše:....to musíš teda rozebrat i venkovní kloub a celý to stáhnout, i manzeta na strane u kola se totiz meni pres stranu u prevodovky, protoze jen tam by ta poloosa mela jit rozebrat. Zacinam se do toho zamotavat a nechci tvrdit neco co nevim na 100%... ale timhle jsem si pomerne jisty.
Manžetu můžu koupit klidně hned zítra v Autokelly,mam to přes dvůr od prácevjanecka píše:Děkuji ti za pomoc. Do Plánice to není tak daleko. Ale nejdřív musím sehnat tu manžetu.
Vnejsi kloub asi rozebrat nejde. Vnejsi manzeta by mela jit vymenit tak, ze poloosu rozeberes na vnitrni strane a pres tuhle stranu vymenis manzetu na strane vnejsi. Nebo roztahovaci manzetu a ten roztahovak jak psal Lubec..Venkovak píše:Takže mi chceš říct že na tom sráči nejde vyměnit manžeta jinak,než říkal Lubec za pomocí toho roztahováku?....ten venkovní kloub u kola musí bít rozebíratelný přece
Vsak jo, pres tu vnitrni stranu (u prevodovky), to tu rikam porad dokolaVenkovak píše:V katalogu bude prd...
Mitja: ty taky povídáš pěkný srágoryjednou říkáš že nejde rozebrat vnitřní kloub,pak zase vnější,proto já nemam mít takové otázky a reakce.Prostě jedna strana musí jít rozdělat a přes tu se tahaj všechny manžety.Za tim si stojim