Nechce jet...
Nechce jet...
Zdrafím Gtičkáři,sice u Peugeotu nejsem nováček,ale u Gti ano,a mám probém...Zničeho nic,mi auto nechce chytnout,Elrktrika je v pořádku(jiskra jde)Palivové čerpadlo je taky v pořádku(1,9GTI peugeot 309 na něj normálně jede)A nejde mi palivo ze vstřiků do spalováku,to je jediné na co sem ppřišel....(tlak je tak 2,5 bar)čím to může být?Počítač?Dík za radu

pokud mas tlak az v rampe a palivo ti nejde do spalovaci komory tak je problem v tom ze se neoteviraji vstrikovaci ventily a ty ovlada primo jednotka pres vykonove stupne ktere jsou jeji soucasti. Cili pokud je ma hypoteza spravna tak se neco deje prave s jednotkou, a nebo je v ceste mezi vstriky a ECU jeste nejaky zesilovac tech impulzu ale to z hlavy nevim.
taky mam kupu problemu s GTi, ktere o prubezne odstranuji a nedavno jsem meril prave vstriky na osciloskopu, neni to nic sloziteho piny jsou tusim 16,17 ale kamen urazu je ze bez osciloskopu nic nenameris, jsou to casy v radech jednotek milisekund
taky mam kupu problemu s GTi, ktere o prubezne odstranuji a nedavno jsem meril prave vstriky na osciloskopu, neni to nic sloziteho piny jsou tusim 16,17 ale kamen urazu je ze bez osciloskopu nic nenameris, jsou to casy v radech jednotek milisekund