škube nad 2000 ot.
- Troniq
- Uživatel
- Skutečné jméno: Martin
- tel.:: 739408727
škube nad 2000 ot.
Čus! když jsem jel domu z poslední vyjížďky s GTičkem začalo při vytočení nad 2000 ot škubat. Dneska jsme to zkoušel projet, je to znát víc, hodně škube, jakoby se dusí a nechce moc do otáček a divný zvuk - jak kdyby šel chvílema na 3 válce!
Dělá to za studena i za tepla, startuje v pořádku, na neutrál při sešlápnutí se to cítí v pořádku.
Rozmontoval jsem rozdělovač a vyčistil ho, žádná změna....nějaké nápady? Nevím už jak líp problém popsat...
Dělá to za studena i za tepla, startuje v pořádku, na neutrál při sešlápnutí se to cítí v pořádku.
Rozmontoval jsem rozdělovač a vyčistil ho, žádná změna....nějaké nápady? Nevím už jak líp problém popsat...
1.9 GTI v Miami modrym coloru z okolí Berounských a převážně Hořovických kopců
- weslo
- 205 its my life
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Peter
- Kontaktovat uživatele:
Re: škube nad 2000 ot.
pozri klasicke veci ako, filtre, sviecky. skus aj ci mas dobre kontakty ktore vedu na baterku. lambda sonda? potom uz ostava len elekrtika riadenia motora (snimace, klapky ...) a vstrekovace a cerpadlo. nic ine ma v tejto chvili nenapada.
Peugeot 205 1.9 GTi 88kW
Peugeot 406 coupe 2.2HDi
ex - Peugeot 205 "STDT"
ex - Peugeot 106 S16
ex - Peugeot 205 GRD
ex - MB Vito
Peugeot 406 coupe 2.2HDi
ex - Peugeot 205 "STDT"
ex - Peugeot 106 S16
ex - Peugeot 205 GRD
ex - MB Vito
- Troniq
- Uživatel
ale na svíčkách a kabelech ke svíčkám moc sám nepoznám...na lambdě už vůbec ne...weslo píše:pozri klasicke veci ako, filtre, sviecky. skus aj ci mas dobre kontakty ktore vedu na baterku. lambda sonda? potom uz ostava len elekrtika riadenia motora (snimace, klapky ...) a vstrekovace a cerpadlo. nic ine ma v tejto chvili nenapada.
myslíš že by stálo za to ho nechat napíchnout na PC co to vyhodí? takhle sám nevím co s tím zmůžu...
- weslo
- 205 its my life
- Kontaktovat uživatele:
na pc to zrejme nenapichnes a chyby si vyvolaj vyblikanim. sviecky by mali mat tehlovu farbu. ak su cierne nieco nehra. nespravana zmes/prienik oleja. kable neviem ako by si vyskusal, mozno by ich stacilo presvietit.Troniq píše:ale na svíčkách a kabelech ke svíčkám moc sám nepoznám...na lambdě už vůbec ne...weslo píše:pozri klasicke veci ako, filtre, sviecky. skus aj ci mas dobre kontakty ktore vedu na baterku. lambda sonda? potom uz ostava len elekrtika riadenia motora (snimace, klapky ...) a vstrekovace a cerpadlo. nic ine ma v tejto chvili nenapada.
myslíš že by stálo za to ho nechat napíchnout na PC co to vyhodí? takhle sám nevím co s tím zmůžu...
Peugeot 205 1.9 GTi 88kW
Peugeot 406 coupe 2.2HDi
ex - Peugeot 205 "STDT"
ex - Peugeot 106 S16
ex - Peugeot 205 GRD
ex - MB Vito
Peugeot 406 coupe 2.2HDi
ex - Peugeot 205 "STDT"
ex - Peugeot 106 S16
ex - Peugeot 205 GRD
ex - MB Vito
skoceny rozvod o zub a mozno aj vstreky
- Troniq
- Uživatel
to vyblikání zkusim, každopádně napíchnout jde, už jsem ho jednou na pc dával...weslo píše:na pc to zrejme nenapichnes a chyby si vyvolaj vyblikanim. sviecky by mali mat tehlovu farbu. ak su cierne nieco nehra. nespravana zmes/prienik oleja. kable neviem ako by si vyskusal, mozno by ich stacilo presvietit.Troniq píše:ale na svíčkách a kabelech ke svíčkám moc sám nepoznám...na lambdě už vůbec ne...weslo píše:pozri klasicke veci ako, filtre, sviecky. skus aj ci mas dobre kontakty ktore vedu na baterku. lambda sonda? potom uz ostava len elekrtika riadenia motora (snimace, klapky ...) a vstrekovace a cerpadlo. nic ine ma v tejto chvili nenapada.
- weslo
- 205 its my life
- Kontaktovat uživatele:
hmm, si asi prvy koho poznam komu sa to podarilo :D popis mi to. ako? kde? cim? lebo klasicka pripojka k diagnostike tam pokial ja viem nieje. iba ten zeleny 2pinovy konektor.Troniq píše: to vyblikání zkusim, každopádně napíchnout jde, už jsem ho jednou na pc dával...
Peugeot 205 1.9 GTi 88kW
Peugeot 406 coupe 2.2HDi
ex - Peugeot 205 "STDT"
ex - Peugeot 106 S16
ex - Peugeot 205 GRD
ex - MB Vito
Peugeot 406 coupe 2.2HDi
ex - Peugeot 205 "STDT"
ex - Peugeot 106 S16
ex - Peugeot 205 GRD
ex - MB Vito
- Troniq
- Uživatel
jeden chlap co mi na tom něco dělal právě sháněl ten starej konektor kterej už je samozřejmě dneska uplně jinej že. no a sehnal...weslo píše:hmm, si asi prvy koho poznam komu sa to podarilo :D popis mi to. ako? kde? cim? lebo klasicka pripojka k diagnostike tam pokial ja viem nieje. iba ten zeleny 2pinovy konektor.Troniq píše: to vyblikání zkusim, každopádně napíchnout jde, už jsem ho jednou na pc dával...
- Troniq
- Uživatel
Dnes jsem zkoušel vyblikání chyb...
Poprvé bylo 1,2 ...začátek
napodruhé 1,1 ...konec...
takže nic...
napadl mě ještě špatný benzín, myslíte že by to mohlo být možné?
Poprvé bylo 1,2 ...začátek
napodruhé 1,1 ...konec...
takže nic...
napadl mě ještě špatný benzín, myslíte že by to mohlo být možné?