sebik.... no tak ten nasavac nema chybu... mozno zacnem nad nim rozmyslat..len neviem ci u nas na slovensku mame v mestach take ... my mame tusim plechove...
tak teď sem se šťoural v tachometru a všechno mám zapojený a prostě se ten čtyřhran u budíku netočí. Je třeba možný, že v tej převodovce z bx je trochu jinej ten konektor, ale když tam člověk nevidí, tak se to blbě skoumá
skus ho zhodit zo spodu auta sa tam pekne dostanes drzi to na jednom skrutke a po jej vybrati ten plast (natrubok) vykrutis a vnutri mas osku s koliesko
ja som mal stym tiez problem a nakoniec som vtej oske nasiel ulomene stare lanko takze nove sa tam nedalo zastrcit a tym padom to bolo nefunkcne
peugeot 205 cabrio 1.9 TD skoda rapid 136 - predane skoda rapid RS - uz piaty rok zavreta pekne garage peugeot 205 cabrio 1,9 GTI 88kw - na diely
no ale ak ti mozem poradit predtym ako to zacnes vymontovat, tak ti staci zhodit budiky a trosku sa povozit aby si videl ci sa lanko v boldene toci (mozno ti to usetri kus roboty) : ak sa toci tak je chyba v budikoch , ak nie vrhni sa na tu prevodovkou cast co som ti radil vysie .
peugeot 205 cabrio 1.9 TD skoda rapid 136 - predane skoda rapid RS - uz piaty rok zavreta pekne garage peugeot 205 cabrio 1,9 GTI 88kw - na diely