Návrh srazu:16.-18.5. Vysoké Mýto
- Gordy
- Stálý inventář 205clubu
- Skutečné jméno: Jirka
Návrh srazu:16.-18.5. Vysoké Mýto
Ahoj, zdravim všechny co mě znají a všechny co mě neznají rád poznám na srazu. :)
Furt se tu jen dohadujete kdy a kde a jak je to pro koho daleko.Hrůza.
Tady je můj návh:
16.-18.5. 2008 při příležitosti pořádání 6. Fashion Cars Tuning show ve Vysokém Mýtě
Je to za zhruba 4 měsíce, takže se všichni můžete přizpůsobit, dodělat auta i našetřit peníze.
Je to na pomezí Čech a Moravy.
Budou tam sprinty.
Můžeme si zajezdit na motokách.
A nebudeme tam samy.
Tak to je můj návrh.
Připomínky
Anketka: (jednoduchá)Hned na začátku.
Furt se tu jen dohadujete kdy a kde a jak je to pro koho daleko.Hrůza.
Tady je můj návh:
16.-18.5. 2008 při příležitosti pořádání 6. Fashion Cars Tuning show ve Vysokém Mýtě
Je to za zhruba 4 měsíce, takže se všichni můžete přizpůsobit, dodělat auta i našetřit peníze.
Je to na pomezí Čech a Moravy.
Budou tam sprinty.
Můžeme si zajezdit na motokách.
A nebudeme tam samy.
Tak to je můj návrh.
Připomínky
Anketka: (jednoduchá)Hned na začátku.
Naposledy upravil(a) Gordy dne 07 led 2008 20:18, celkem upraveno 2 x.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
tak má to své nevýhody pořádat to s tuning srazem, známe třeba chování lidí...přecpané parkoviště, šrumec kolem... ale pokud nikdo nepřijde s něčím jiným tak je to furt nejlepší východisko.....vincent píše:par lidi by jelo a par lidi zase ne.chteli sme soukromej sraz nas sraz 205te a ne jeste z nekim kdyz tak me opravte
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
v přerově budu snad taky, tak se tam třeba potkámefranus píše:No, sackovat se nekde mezi tunerama se mi moc nechce. Navic je to v blbem terminu, pokud totiz panbuh da a auto budu mit poskladane, tak 16.5. budu v Prerove a 17.5. ve Zline na autoslalomu česke republiky, takze pokud byste nekdo chtel, tak muzete si prijet zazavodit sem
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
-
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
podle me taky zalezi na tom co si kdo pod pojmem sraz predstavuje jestli jen ze se sjedem na parkac dame pokec shlidem ostatnim kary a zase se rozprchnem tak muzem opravdu dat spicha nekde na benzince na parkaci jak bylo zmineno....ale pokud chcete neco vic asi ze zacatku bude nutnost to s nekym srazit s nekym kdo ma organizaci atd.... :) ale jinak vam do toho nechci kecat :D
Co nemuzes udelat dnes odloz na zitrek:)
- vincent
- Stálý inventář 205clubu
presne tak pokud panbuch da tak mozna budu mit i ja auto poskladany coz pochybujufranus píše:No, sackovat se nekde mezi tunerama se mi moc nechce. Navic je to v blbem terminu, pokud totiz panbuh da a auto budu mit poskladane, tak 16.5. budu v Prerove a 17.5. ve Zline na autoslalomu česke republiky, takze pokud byste nekdo chtel, tak muzete si prijet zazavodit sem
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
tak Hašiš zjišťoval jakési letiště... :lol: Prachy co bychom vybrali by zůstali nám a naložili bychom s něma podle nás...Ale musel by se najít někdo schopný to zaříditvincent píše:ono je nas dost co maj 205ku tak by mas urcite prijelo vic jak dvacet,ale zas to je obehat,zaridit ajiny veci,aby se vsichni chovali jak maj kdyz se pojede naka vyjizdka vis co.proste to uhlidat
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |