Peugeot 205 GTi 1,9
- HoRSiK
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: Jakub
- Kontaktovat uživatele:
Re: Peugeot 205 GTi 1,9
tak tak at uz je jaroooo, hroche ja je shanel taky kvuli vaze ty speedliny jsou silene tezky...
- Thyoridas
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1989
- tel.:: 721384196
- Kontaktovat uživatele:
ja chcu taky pavuciny
Býlí Pežó "tů ou fajv, van pojnt najn, dží tý áj / ár ár" - PRODÁNO
BMW E46 328i sedan - budouci drift machine ;)
BMW E46 328i sedan - budouci drift machine ;)
- HoRSiK
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
AKTUALIZACE: pote co auto uz 3 mesice stoji se sundanou hlavou, mi konecne dorazila repasla zpatky, takze co vse potrebuju ted na poskladani zpatky? co vim tak toto: tesneni pod viko ventilu, tesneni pod palici, tesneni ke svodum, nejakej nic moc olej na vyjeti, ap ak druhej uz dobrej co tam pujde na stalo, no a lepit tesneni pod vent. viko tim cervenym silikonem? co dale rady tipy triky?
Ještě bych dal nový šrouby na hlavu jinak těsnění pokud je nové není potřeba lepit. Kdyby jsi neměl kde koupit tak se ozvi a nabídnu.
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
víko sem nelepil a drží. Ještě bych dal nový simeringy na vačku a taky okroužek k rozdělovači
- HoRSiK
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
ok kluci diky za tipy, kdyby jeste neco nekoho napadlo urcite piste!
jinak srouby na hlavu asi novy nekoupim, ptze nemam, tak se budu modlit at se to nezalomi....
jinak jeste nejakej napad jak odstranit karbon (ci ty usazeniny co tam jsou :D ) na pistech? nebo se na nej vykaslat a neresit?
jinak srouby na hlavu asi novy nekoupim, ptze nemam, tak se budu modlit at se to nezalomi....
jinak jeste nejakej napad jak odstranit karbon (ci ty usazeniny co tam jsou :D ) na pistech? nebo se na nej vykaslat a neresit?
šrouby nejsou tak drahý. Jinak na ty usazeniny prý dobře funguje coca cola ale nikdy jsem to nezkoušel jenom jsem to několikrát četl.
- Kenny
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1979
- Skutečné jméno: Petr
- tel.:: 773557950
- Kontaktovat uživatele:
starý šrouby bych tam necpal,nevím co je na tom pravdy ale co jsem tak pochytil tak když ty šrouby tam dáváš tak se jakoby maliiiinko natáhne a tím pak drží ale když ho tam chceš dat podruhý tak jak je "nataženej" tak ho nemusíš dotáhnout na ten správnej moment protože už ti dál nepůjde.
Nevím co je na tom pravdy jen jsem to slyšel,ale každej mechoš mě říkal když je hlava dole tak nový šrouby a těsnění vždycky
Nevím co je na tom pravdy jen jsem to slyšel,ale každej mechoš mě říkal když je hlava dole tak nový šrouby a těsnění vždycky
Nissan Terrano 2.7TDI Dříč a mezek pro stavbu a les
Citroen C5X7 Tourer 2.0HDi daily car ženy
Citroen C5X7 Tourer 2.0HDi daily car ženy
Je to přesně tak jak říká kenny. Je to dámo změnama teploty. Nejednou už se stalo že ten šroub pak rupne a samozřejmě tak blbě, že to pak jen kleštěma nevyndáš. Nevím přesně kolik stojí šrouby na tvou motorizaci ale jestli 500 tak nějak nepamatuju si to přesně a to snad v celkový ceně za generálku není tak moc.
já bych teda dal ještě nový gufera na dříky ventilů nový těsnění na sání
Predpokladam ze repasovana hlava znamena srovnana zabrouseny ventily a sedla a novy gufera. Jestli ne tak to je zaklad. Jinak komplet tesneni urcite jak na sani tak i na vyfuk. Je to zalezitost par korun a nevyplati se na tom setrit.
- HoRSiK
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
jj hlava je uplne komplet hotova aj nejaky vylesteni apod...
ale s tema sroubama dam teda na vas panove a koupim novy, lepsi nez riskovat...
ale s tema sroubama dam teda na vas panove a koupim novy, lepsi nez riskovat...
Kolem 500 pokud se nepletu.