no o tom sklonu jsem slysel od clena TF, ze pry je ve 405 trochu jiny nez v 205tce. No a je pravda, ze ten 108kw nahradil 116kw motor nebo ne? Po skole is chci urcite z mi16 koupit, tak ted nevim ktery. Tak rradte, rikejte plusy, minusy atd...
pokud chceš ten motor dávat do 205, tak doporučuju koupit celé auto, třeba bořené. budeš totiž mít všechny díly co budeš potřebovat.
když koupíš jen motor, tak počítej s tím, že budeš dalších dvacet věcí shánět k tomu a nakonec tě to vyjde i dráž než celé auto. a navíc z toho auta pak můžeš něco prodat, ptřeba sedačky atd.....
To je fotene telefonom. Večie to nejde. ked to zvečim tak to je rozmazane. Ma to sice len 150ps ale krutak jak hovado. Mi16 verzus 2.0 turbo jednoznacne turbo. Vies ako to je turbo je turbo
z mi16 taky nakej frajer vyzdimal neco pres 400PS, sice na ukor zivotnosti, ale vsechno to zalezi kolik do toho investujes (: uz jen nasadit na to webery (:
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
jo webry ty te vyslecou a rustanou ti jen trenyrky mozna.to je tak na zavody tam se to vyplati,ale jezdit stim normalne v provozu to aby si mel benzinku
jasny ja to vzal jako jednu z moznosti
dale. snizeni hlavy, zlehceni kliky, setrvacnik, svody, filtr, olej atd atdvsechno to je jen o penezich a samozrejme o sikovnych rukou
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.