prevareni VIN
- HoRSiK
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: Jakub
- Kontaktovat uživatele:
prevareni VIN
Zdarec panove napiste mi tady prosim kdo mate jaky zkusenosti s prevarenim VIN na 205, neco se tu resilo ohledne 309, me zajima jak je to u 205, kde je VIN vic na ocich pokud dobre vim... pripadne jak slozite se to da prevarit prece jen ten plech je dost tenkej
Re: prevareni VIN
Osobní zkušenosti s tím nemám, ale jedna rada: Pokud možno brát to s co největším kusem z okolí. Nevím přesně, kde je u 205, ale na STK nejsou blbci a pokud se to neudělá tak, aby to nebylo na první pohled "neviditelný" tak nemáš šanci. V dnešní době jsou samozřejmě techniky jak to zjistit i když to vezmeš s půlkou auta, ale tam 205 nepoženou :-)
- HoRSiK
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
no me napadlo vzit vlastne celou tu listu, vinko je tam kde je sipka, cervene sem oznacil kde me napadlo to fiknout
- Přílohy
-
- motor pug.jpg (72.16 KiB) Zobrazeno 5455 x
- Michael205
- Stálý inventář 205clubu
- Skutečné jméno: Michal
- tel.:: 737350152
- Kontaktovat uživatele:
jj to by zjistit neměli, ale nekdo z klobu zval větší část okolo a uřířl a přovařil a udál to tak jako kdyby to tam bylo už od výroby ale třeba se ten člen ozve kto to dál.
černý dábel 1.9 D - prodáno
Modré Cabrio 1.9 TD
Šedivý lev 306 HDi
Modré Cabrio 1.9 TD
Šedivý lev 306 HDi
Tak pokud by se to udělalo pořádně, tak by to asi šlo. Jinak jistota by asi byla sundat blatníky a vzít to až někde tam. Představ si, že by jsi byl mechoš na STK a koukal by jsi na VINko. Pokud se to fikne někde mimo přímý dohled očí, tak by to mělo projít.
- HoRSiK
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
myslim antik to tu resil na 309... shozeni blatniku taky dobrej napad a ufiknout to az tam, musim to prosmejdit kde vsude ta lista vubec drzi, jinak auta mezi kterejma se to bude menit mam cerno sedy stejnej odstin tak by ty svary meli jit docela dobre zamaskovat a barva bude v poho sedet
nekdo ze svarecu mi ale reknete jak moc problematicky je vareni takhle tenkyho plechu?
nekdo ze svarecu mi ale reknete jak moc problematicky je vareni takhle tenkyho plechu?
- Klobe
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
já jsem měl na 405ce také převařované vinko a měl jsem to vcelku mizerně udělané(jen vystřihlé čísla a do stran byl přesah cca 5cm původního plechu, takže nic moc......) ale měl jsem výhodu že celá zadní stěna byla zakrytá takovou protihlukovou dekou a vrch kolem vinka byl plast a vinko jsi viděl když jsi kousek plastu odkryl, takové dvířka tam byly jakoby 

Peugeot 405 SRDT r.v. 94 . EX
Mazda 323f 1.5 16v rok 98
Mazda 323f 1.5 16v rok 98
- HoRSiK
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
tak to je dobra vychytavka, bohuzel na 205 tohle asi nesezenu
prave kdyz se to bude varit tak se aj ten plech musi urcite kroutit ne? no asi splasim nejakyho sikovnyho svarece a risknu to

Já teda nejsem svářeč, ale pokud seženeš někoho, kdo s tím alespoň trochu umí tak se to kroutit nemůže. Hlavně ten plech musí být zdravej jinak to nepůjde.