Třmeny - válečky
- Dlavka
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1993
- Skutečné jméno: David
- Kontaktovat uživatele:
Třmeny - válečky
Hoj chlapi, leč je mi to už nepříjemné, že to tady v té sekci úplně zajebávám tak se chci zeptat, dneska sem byl za mechanikem a ten mi říkal, že odvzdušnění a ták, že by mohl být problém, že když by strhl odvzdušňováky, tak že by musel koupit nové válečky nebo vepředu asi třmeny, a že potom by mohly být zatvrdlé trubky jako ty závity tam a tak a že by to mohl být nekonečný příběh. Takže abych počítal s tím nejhorším:
1) Má někdo popřípadě pokud by byly špatné ty odvzdušňováky, tak jestli někdo doma máte ty třmeny a válečky dozadu na prodej, ale OK samozřejmě
2) Kde a za kolik bych mohl sehnat ty trubky nové pokud by došlo na lámání chleba
3)Jaké koupit hadice mezi trubku a třeny jak jsou? Sem tu totiž četl, že to pasuje z fáčka, tak nevím.
4) víte někdo přesné délky těch trubek? Mám 4vývodový HBV
5) Jakou brzdovku?
6)Když jsem byl ještě motorkář tak vím, že bylo hodně oblíbené dávat samoodvdušňovací ventily na třmeny. Šlo by to i na auto?
--------------------------------------------------------------------------------------
7) Nebo kdyby ste mi to někdo za mírný úplatek odvdušnili (zadní náprava je po repasi tak rok, tak doufám, že za tu dobu ještě ty odvzdušňováky nezarezly.. Ale někdo z okolííí
--------------------------------------------------------------------------------------
Díky moc
1) Má někdo popřípadě pokud by byly špatné ty odvzdušňováky, tak jestli někdo doma máte ty třmeny a válečky dozadu na prodej, ale OK samozřejmě
2) Kde a za kolik bych mohl sehnat ty trubky nové pokud by došlo na lámání chleba
3)Jaké koupit hadice mezi trubku a třeny jak jsou? Sem tu totiž četl, že to pasuje z fáčka, tak nevím.
5) Jakou brzdovku?
6)Když jsem byl ještě motorkář tak vím, že bylo hodně oblíbené dávat samoodvdušňovací ventily na třmeny. Šlo by to i na auto?
7) Nebo kdyby ste mi to někdo za mírný úplatek odvdušnili (zadní náprava je po repasi tak rok, tak doufám, že za tu dobu ještě ty odvzdušňováky nezarezly.. Ale někdo z okolííí
Díky moc
- Dlavka
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Re: Třmeny - válečky
Tak sem teď zjistil, že levý třmen má zalomený odvzdušňovák. Takže pokud někdo nabízí tak sem s ním
- Michael205
- Stálý inventář 205clubu
- Skutečné jméno: Michal
- tel.:: 737350152
- Kontaktovat uživatele:
někdo určitě jo než jsem přijdou odborníci tak to chvíli trvá
černý dábel 1.9 D - prodáno
Modré Cabrio 1.9 TD
Šedivý lev 306 HDi
Modré Cabrio 1.9 TD
Šedivý lev 306 HDi
Hele a není lepší to jenom odvrtat a dát větší odvzdušňovák?
- Dlavka
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
No na to sem se taky chtěl zeptat... Je to obtížné? Jako jde mi aj o to aby to neprosakovalo a nedělalo to bordel víš jak
- Zdenek
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Zdenek
- Kontaktovat uživatele:
Tak odvrtat to samozřejmě jde, bohužel aby se ti to povedlo na 100% není jen tak a doma se to dělá dost špatně. Zkus se podívat, jestli nemáš ve svém okolí brzdové centrum ATE. Tam to dělají, dělají to dobře, rychle a za přijatelné peníze.Dlavka píše:No na to sem se taky chtěl zeptat... Je to obtížné? Jako jde mi aj o to aby to neprosakovalo a nedělalo to bordel víš jak
k délkám brzdových trubic a hadic:
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=49&t=10603
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=49&t=10031
205 1,9 GTI 94kW - další gti ve věčných lovištích
205 1,6 GTI 75kW - sešrotováno
205 1,9 GTI 94kW - uloženka
205 1,9 GTI 88kW - ve výstavbě - 6q převodovka, 94kW motor
DUCATI Monster 2001
DUCATI Monster 2001
- mik
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: Michal
- Kontaktovat uživatele:
Spis to dej nejakymu sikovnymu mechanikovi on si navari matku a vysroubuje to, protoze z hliniku se to blbe odvrtava...pak staci dat novej odvzdusnovak tak za dvacku...jinak trubky kdyz si nechas udelat z medi tak to prijde na par korun..nejdrazsi budou asi ty hadice...
Peugeot2051,4 XS 1990
Peugeot 205 Cabriolet 1994
Peugeot 205 Cabriolet 1994
- Zdenek
- Skutečné jméno: Zdenek
- Kontaktovat uživatele:
ikdyž ten odvzdušňovák vytáhneš, tak je ten závit už většinou nepoužitejnej a strhneš ho na 90% při odvzdušňování...mik píše:Spis to dej nejakymu sikovnymu mechanikovi on si navari matku a vysroubuje to, protoze z hliniku se to blbe odvrtava...pak staci dat novej odvzdusnovak tak za dvacku...jinak trubky kdyz si nechas udelat z medi tak to prijde na par korun..nejdrazsi budou asi ty hadice...
ikdyž ho vytáhneš, je lpeší předělat ho na 8mičku, tyhle francouzský vymyšlenosti v podobě 7miček
jinaktrubky určitě měď a hadice už jsem dával odkaz
205 1,9 GTI 94kW - další gti ve věčných lovištích
DUCATI Monster 2001
DUCATI Monster 2001
- sedlibedli
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1990
- Skutečné jméno: Mara
- tel.:: 607473933
- Kontaktovat uživatele:
zdarec naky to prcaní z brzdama uz jsem mnel ve predu jsem mnel oba ovzdušnováky stržený odvrtavaal jsem je a povedla se jen jedna strana uspešne musel jsem sehnat trmen jelikoz uzivatel sebik bydlí blisko tak jsem mnel behem hodiny trmen a za slusnou cenu coož byl maximalní výkon a bylo to hnedka hotový , ale zase mi zacaly tyct prasatka tak sem to musel mit zaslepeny a pred mnesicem jsem koupil nový prasatka a auto brzdí celkem slusně . ale jelikož jsem si v neděli přivezl kotoucovou napravu tak se bude mnenit . prasatka bych mnel a stim odvrtaváním musís se trefit presne do stredu a do spravny hloubky a musi to bejt rovně a pak to musis protahnout zavitníkem normálně myslim že to bude M4 ,, nebo jsem premejšlel o tomhle http://www.akros.cz/zavitove-vlozky/ost ... erial/kat/
Peugeot 205 1.4 GT -) generálka, momentálně depozit
Peugeot 205 1.8 D nová kastle.
Audi A4 1.9TDI 2007 novej milaček ale lasky mam pro oba dost !!
Peugeot 205 1.8 D nová kastle.
Audi A4 1.9TDI 2007 novej milaček ale lasky mam pro oba dost !!
- Mitja
- Skutečné jméno: Ondra
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
1) Stare obyc trmeny tady koupis tak za 500 kc a porid si na ne jeste repasovaci sadu (gumicky), nove trmeny jsou dost drahe. Prasatka kup radeji nove (nebo nejake hodne malo jete), ale stoji cca 700 kč jedno, ty na obyc brzdy v sobe totiz maji regulatory sily.Dlavka píše: 1) Má někdo popřípadě pokud by byly špatné ty odvzdušňováky, tak jestli někdo doma máte ty třmeny a válečky dozadu na prodej, ale OK samozřejmě
5) Jakou brzdovku?
2) firma Karban ti zrobi trubky s pozadovanou delkou a šroubením (to vse jim ale musis presne nadiktovat ty jak si to prejes). Me vysly trubky na cele auto asi 900 kc - dvouplastove, potazene plastem. http://www.karban.info/
3) Hadice dopredu kup origo, jsou ten kratsi typ s pruzinou omotanou kolem hadice. Kdybys koupil ty delsi, tak se ti casem prodrou. Dozadu nevim jestli je vice typu, ale stoji to par stovek, tak kup presne takove jake tam maji byt.
4) Nevim, meril jsem to provazkem ale slo to dost blbe.
5) brzdovka se specifikaci DOT4 bude urcite stacit
6) To nevim, ze existuje... rad se o tom dozvim neco vice
7) Do toho bych se dobrovolne urcite nepoustel, ale uvidis jestli najdes nekoho s mimoradnyma zkusenostma, jak to neurvat .. ja na to neprisel.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
mám doma staré třmeny Bendix na nechlazené kotouče s novýma odvzdušňovákama, tak se kdyžtak ozvi kdyby něco
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |