Pego 205 GTI 1.9 alias Malý Ďábel
Moderátor: rada
Pego 205 GTI 1.9 alias Malý Ďábel
Chcel by som predstavit moje auticko - Peugeot 205 GTI 1.9 - 88kW. Prvy tyzden som bol stastnym majitelom a na aute bolo radost riadit, vymeneny motor, nova spojka, auto, ktore bolo pravidelne servisovane...super zaklad, aspon to tvrdil majitel. Malo to nejake muchy, nepravidelny chod motora, ktory trebalo len nastavit a mini chyby laku. Presne stastnym majitelom som bol, az pokial som nenechal nastaviť motor...a potom sa to uz zacalo len pomaly valit ...z vymeneneho a pravidelne servisovaneho motora, bola kompletne odpisana hlava, ojnične loziska, ktorych zbytky upchali cely mazaci trakt, co zbrusilo vačku...atď. akože nova spojka...bola na zaplakanie..., prasknuta prevodovka... a odvtedy sa začal boj, aby sa spravil Maly Dabel aspon trochu bojaschopnym. Najvacsia vdaka patri povodnemu majitelovi, MichalGTi, ktory sa nazval automechanikom...ha ha ha. Do auta teda poputoval motor kompletne po go, do auta taktiez isla na zakazku vyrobena keramicka spojka s odlahcenym zotrvacníkom, tvrde silentbloky motora pre sk.N, filter KN. Pre este ulepsenie dychanie dostal motor zvody 4-2-1 s napojenim na vyfukovy system sk.N. Doterajsie skusenosti su, ze nad 140km/h nepoucut radio...ale inak v pohode. Motor je momentalne v zabehu, ktory bude pomaly koncit...ale aj tak som stalym zakaznikom na benzinovej pumpe . Dalsie investicie co ma cakaju v buducnosti komplet predne brzdy, anatomicka sedacka a viacbodove pasy, druhy podvozok...atd. Doterajsie investicie s nadobudacou cenou sa dokopy pohybuju na urovni ceny slusnej 306 GTi S16, s poucenim do budcnosti, ze dnes sa uz tazko da niekomu verit...
Tesim sa na Vase komenty, poznamky, poznatky...
Tesim sa na Vase komenty, poznamky, poznatky...
Hrdzaaa??? kde??? to odľahčujem :)))
Re: Pego 205 GTI 1.9 alias Malý Ďábel
diky, ale este roboty ako na kostole...:)
niake to video, casom dodam lepsie...
http://www.youtube.com/watch?v=wp3qOJlJAFs
http://www.youtube.com/watch?v=-K-W6weSPxE
http://www.youtube.com/watch?v=wp3qOJlJAFs
http://www.youtube.com/watch?v=-K-W6weSPxE
ja uz mam 2500 km od go...tak uz by som si to mohol raz za cas dovolit...powl píše:Pekny auto a krasnej zvuk Ale zabeh si predstavuji jinak
maly update foto, takže šialené kone brzdia v predu kotúče brembo, ebc platnicky a cez pancierové hadice sa k nim dostava kvapalina DOT 5.1 Ferodo racing a vzhladom, ze to brzdí fakt super neuvažujem o prechode na vacsie brzdy. Vzadu su zatial len OMP kotúče so sériovými platničkami...čo sa časom tiež zmení. Keď sa na aute vyrieší pár nedostatkov a bude všetko šlapať na radu príde nový podvozok, D2 Racing, s čím bude spojené aj zníženie torznej tyče.
Včera som trošku plašil srnky v okolitých kopcoch
ráno v 7:00 pri odchode na šprint-slalom auto naštartovalo, ale chod motora... ...po hľadaní možných závad som pozrel rozdeľovač a vo vnútri som našiel toto...
Aktualny pohlad pod kapotu nemám odmeraný výkon motora, ale naposledy som mal najlepší čas na šprintoch na 1/4 mile 15,346 sekundy a nechal som za sebou napr. 2x renault 5 turbo
Aktual foto intérieru a z testovacích jázd na Morave
Aktual foto
- Přílohy
-
- 249736_10150208506042546_327536502545_7220574_4806880_n.jpg (108.54 KiB) Zobrazeno 11333 x
V pondelok som opäť hrdo reprezentoval
- Přílohy
-
- puchov slalom.jpg (105.57 KiB) Zobrazeno 10990 x