Jo a kluci, beru s sebou spolužačku, jestli to nevadí Nevím, jestli povalí i na after party, ale prý by se na nás celkem podívala, jsem ji vyprávěl o přátelském chování a super autech
kuci višní habakuk a nevým jak to budu mít s autem nejspíš asi na renovaci před technickou a nevím jestli v ten páteek půjdu do práce nebo nee máme toho privela páč je sezóna
jestli na sobotu bude domluvene nejake pokracovani akce ( cumenda na zavody apod,) tak bych v sobotu dorazil se na vas podivat
Peugeot 205 CJ- můj mazel - leto je tady a tim cas na kabrio Peugeot 205 GTI 1,6 - šedá myska co jezdí hodne rychle, prodáno Peugeot 205 GTI 1,9 MI16 - black, pekelný to stroj Peugeot 205 CTI 1,9 - čeká na reinkarnaci všechny typy ložisek za nízké ceny
Chlapci, menší problém, včera se mi rozbily kamna allias 605 a nevím jestli to dá někdo do kupy do srazu, hned zítra to začnu řešit, a doufám že to stihnu
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.