rozumite tady někdo gpskám? potřebuji něco sehnat do práce, hlavně jízdy po městě (ulice,čp)
můžete mi nějakou doporučit zhruba do 2500kč? mám zálusk na GARMIN nuvi 40 nebo nuvi 1300 ale klidně můžete doporučit i nějaké jiné jo a měla by být nová skrz záručák. díky za pomoc
Peugeot 405 SRDT r.v. 94 . EX
Mazda 323f 1.5 16v rok 98
Záleží co od telefonu chceš,já mám Xperia x10 mini pro a jsu sním spokojenej když jsem měl en nokia N86 tak tam jsem měl i garmina a i sygic ale garmin přesto že měl novější mapy tak třeba neměl ten novej okruh u prahy ale sygic jo.
Nissan Terrano 2.7TDI Dříč a mezek pro stavbu a les Citroen C5X7 Tourer 2.0HDi daily car ženy
Ja mam Evolve se softem iGO 8 a jsem s tim naprosto spokojen. Jen mapy nelze legalne aktualizovat a v mensich mestech a obcich nejde hledat dle cisel popisnych.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
tak o wisepilotu se bavit nebudem,pokud jim nezalepíš a nebudeš mít datový připojení je to na ....,telefon a androidem a gps se dá sehnat do 3000 a navigačku seženeš zadara.
stačí mrknout na aukro a máš toho mraky i se zárukou
Nissan Terrano 2.7TDI Dříč a mezek pro stavbu a les Citroen C5X7 Tourer 2.0HDi daily car ženy
Akakolvek navigacia s GPS cipom SirfStar IV. alebo vyssim (ak sa uz nieco take predava).
Pokial viem, vsetky navigacie okrem Garmina a TomTom-a maju maju operacny system Windows CE a pobezi na nich kazdy navigacny SW pre Windows ako napriklad Sygic, IGO (Nav n' Go) a pod.
Map na IGO je plny internet, staci stiahnut, nakopirovat na SD kartu a jazdis. Ak to chces legalne, treba zakupit legalnu verziu IGO.
Low cost z ciny Ta aj s postou vyjde na 60-90 euro.
P.S.: Ja osobne pouzivam IGO 8 v navigacii aj v smartphone a som velmi spokojny.
.......blackdragon
Aktualny autopark: Peugeot 205 GTI (1.9l, 88kW) Audi A4 Avant 1.9 TDI quattro (1.9l, 96kW, quattro)