Kluci chtel bych se zeptat jake svicky mam koupit do moji 1.4?? (BRISK asi nechci )
Protoze sem s autem najezdil od koupe 6-7 tis. a obavam se ze predchozi majitel je taky chvili nemenil. A taky jak casto se to meni ??
A chtel bych vymenit prevodovy olej, takze jaky mam koupit a kudy se leje a kolik ho ma byt??
převodový olej 2 litry 75W80
svíčky jsem osobně měnil po 20 tisících a dělal jsem i ventilový vůle. Naposled tam byly tušim NGK. Hlavně bych tam necpal nějaký vícebodový....
Presne jak pise vino. Klasicky jednobodovy. Necpi tam vicebody, ty na tech motorech moc dobre nefungujou. Pokud chces, muzu ti sehnat NGK v-line za 104 Kc. Olej taky umim, ale cenu si z hlavy nepamatuju az budu u PC tak se mohu mrknout.
Naposledy upravil(a) lukas309 dne 27 pro 2011 11:00, celkem upraveno 1 x.
S GTI ja osobne zkusenosti nemam (u maloobsahu to vim od kamarada u kteryho jsme to resili) u GTI se rid tim co je na to doporuceny, nic lepsiho tomu autu podle me dat nemuzes. Kdyz tomu chces polepsit tak fakt treba NGK ale vicebody bych asi nedaval pokud tam nejsou doporuceny.
kdysi na prvním Gti jsem měl starý jednobodovky, když jsem měnil, tak jsem koupil nový 3bodový od Brisku a naprostá spokojenost. Výkon/cena-spokojenost.
Nevím co má dlavka proti Brisku
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
No takhle jde mozna o to jake koupis ale kdyz sme este meli fávo doma tak sme meli championy a vsecko v cajku, ale pak sme koupili BRISK a to bylo spise jak peklo :D Ale jako vite jak to je... je to jen muj takovy blby dojem ze jednou se neco nepovedlo a uz to zavrhuju No a tedy ma jeste nekdo zkusenosti primo s nejakou znackou a i presne tipem svicek?? :) Jednobody je mi jasne ale ted jake :)
Luky a ten kod To NGK BKR6EK to sou ty V line jo?? :) No ja sem prave cetl ze uz si to tu nekomu shanel no :) A prosimte podiv doma kolik by stal ten olej jo? :)