vzhledem k tomu, je to vyrovnané, bych se taky přikláněl k tomu, aby byl uveden přesný čas konce hlasování. aby pak nevzniklo to, že se budeme hádat jak malí kluci, když se v průběhu toho 22.4. několikrát ty hlasy přelejou z jednoho místa na druhé.
žádný přesný čas, hlasujte tak, aby tam váš hlas do 22. 4 byl, nevím co furt vymýšlíte za kraviny Nehodlám se tady pak s nikým hádat, že vyčkával na poslední chvíli a že nestihl odhlasovat v poslední minutě, nebo že jsem výsledky bral až 5 minut po nějakém termínu... nejsme žádné aukro. Buď to uzavřu ještě ten den k večeru a nebo 23.4 brzo z rána. OK?
Jak malé děcka...
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
tak tos měl nastavit tak, aby se hlasy nemohly měnit. protože je jasné, že pokud to bude 22.4. vyrovnané mezi dvěma místy, tak to svým hlasem, který je umístěn jinde (a tudíž je v danou chvíli propadnutý), budu chtít zvrátit na jednu či druhou stranu podle toho, které místo z těch dvou vedoucích, je mi přeci jen bližší. nevím, co je na tom dětinského. dej to na 19.00, já tu budu, udělám v 19.00 prtscreen a je to hotové. nebudou žádné hádky. ty budou, pokud to uzavřeš podle svého. hodně lidí to napadne, žes to uzavřel ve chvíli, kdy to vyhovovalo tobě. určení přesného času právě hádky omezí.
pichy píše:tak tos měl nastavit tak, aby se hlasy nemohly měnit. protože je jasné, že pokud to bude 22.4. vyrovnané mezi dvěma místy, tak to svým hlasem, který je umístěn jinde (a tudíž je v danou chvíli propadnutý), budu chtít zvrátit na jednu či druhou stranu podle toho, které místo z těch dvou vedoucích, je mi přeci jen bližší. nevím, co je na tom dětinského. dej to na 19.00, já tu budu, udělám v 19.00 prtscreen a je to hotové. nebudou žádné hádky. ty budou, pokud to uzavřeš podle svého. hodně lidí to napadne, žes to uzavřel ve chvíli, kdy to vyhovovalo tobě. určení přesného času právě hádky omezí.
hele nejseš ty nějakej divnej???
Peugeot 405 T16
Peugeot 205 Rallye Mi16
Peugeot 205 Rallye základ pro T16
Peugeot 205 1.6 Cti
Citroen Berlingo ll 2.0 HDI pracant
Citroen Berlingo 1.6 16V Spacelight - pro malého Kolďáska :-)
Renault Master odtahovka 7 míst
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.