OCHRANNÉ LIŠTY NA DVEŘÍCH

Vše co se týká "plechařiny", hlavního skeletu, nárazníků a ostatních vnějších plastů a laku
Odpovědět
aleš

OCHRANNÉ LIŠTY NA DVEŘÍCH

Příspěvek od aleš »

Ahojte všichni příznivci nejen 205´ !!
Prosím o radu.Potřebuju ze svého miláška sundat samolepící lišty z boků auta, jednu jsem se pokusil sundat, na laku zůstala spousta gumy a lepidla.Použil jsem i "label remover" na bázi citrusových olejů, ale nezabralo to ani pr... Zkoušel jsem i benzín a zase nic.Neznáte nějakou fintu fň, která by zabrala???

Díky za radu. Aleš(205 1.8D 5tidvířko 86´) :?:
duke
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: OCHRANNÉ LIŠTY NA DVEŘÍCH

Příspěvek od duke »

já to beru dolů šmirglem i s lakem :D
205 I GTI 1600 741A/C 1984.12
BMW E36 316i 75/102 M43B16
Aprilia Futura AF1 kit polini
Obrázek
Obrázek
aleš

ochranné lišty

Příspěvek od aleš »

Fakticky není jiná možnost? Lakovat se mi teda nechce.Napadlo mě skusit horkovzdušnou pistoli, zase tak,aby mi nehořel lak :))
aleš.
hugo boss
V.I.P
V.I.P
Rok narození: 1985
Skutečné jméno: Tom
Kontaktovat uživatele:

Re: OCHRANNÉ LIŠTY NA DVEŘÍCH

Příspěvek od hugo boss »

aleš píše:Ahojte všichni příznivci nejen 205´ !!
Prosím o radu.Potřebuju ze svého miláška sundat samolepící lišty z boků auta, jednu jsem se pokusil sundat, na laku zůstala spousta gumy a lepidla.Použil jsem i "label remover" na bázi citrusových olejů, ale nezabralo to ani pr... Zkoušel jsem i benzín a zase nic.Neznáte nějakou fintu fň, která by zabrala???

Díky za radu. Aleš(205 1.8D 5tidvířko 86´) :?:
znám...
lakýrníci používají takový váleček na vrtačku (je to z takový gumy) a ten to sundá aniž by si poškodil lak... jen nevím jak se to jmenuje ,ale když zajdeš do nějaké dobré lakovny tak si myslím že by ti mohly poradit
Crack
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crack »

nejlepší je horkovzdušná pistole a nastavit ji na 80stupnů,sundávla sem to tak taky,i nálepky,ale musíš přejíždět ne to držet na místě,lak sice bude pálit,ale vydrží to přenosová teplota je asi 40-50 stupnů
Citroen Saxo VTS 16V 2001
Odpovědět