cuka a cuka
-
- Uživatel
- Skutečné jméno: Josef
- tel.:: 725515274
Re: cuka a cuka
cau! Tento problem je docela casty! me to dela taky. vstrikovac vzadnem pripade nemenit!!! je to 100% snimac polohy skrtici klapky. protoze ta spolecne se snimacem otacek motoru vyhodnocuje udaje motoru a nasledne odesila do ridici jednotky ktera je vyhodnoti a otevira vstrik. ventil. snimac skrt. klapky posila ridici jednotce nesmysli a ta tim padem nesmyslne ridi vstrik a dobu otevreni vstriku proto cuka a nereaguje na seslapnuti pedalu nebo pri plnem plynu se nic nedeje a az po delsi dobe auto vystreli jako raketa!!!! Muj nazor!
Panove dik za poradeni a v nejblizsi dobe se do toho dam....taky okouknu par vrakacu jestli tam neni necojeste uchazejiciho co by se mohlo hodit.
PEPIK píše:cau! Tento problem je docela casty! me to dela taky. vstrikovac vzadnem pripade nemenit!!! je to 100% snimac polohy skrtici klapky. protoze ta spolecne se snimacem otacek motoru vyhodnocuje udaje motoru a nasledne odesila do ridici jednotky ktera je vyhodnoti a otevira vstrik. ventil. snimac skrt. klapky posila ridici jednotce nesmysli a ta tim padem nesmyslne ridi vstrik a dobu otevreni vstriku proto cuka a nereaguje na seslapnuti pedalu nebo pri plnem plynu se nic nedeje a az po delsi dobe auto vystreli jako raketa!!!! Muj nazor!
Dik,zacnu okolo toho brousit....
- whiler
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1990
- Skutečné jméno: Adam Pavelka
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
aaa přesně othle dělá i mě studenej motor v zimě..ale řekl bych že to je normální ne? když se zahřeje tka jede jak víno
205 XS 1.4 55kW, Remus to je Rámus,
- laccko
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No nevím ale jestli cuká tak to určitě není normální
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
je rozdíl mezi cukat a občasným trhnutím po přidání plynu. Mě třeba auto občas právě jako zlehka cukne, když je hodně zima a nešetrně pustim a nebo přidám plyn. Ale né že by cukalo pořád a nechtělo jet v nízkých otáčkách
- gregi5
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1989
- Skutečné jméno: Lukas
- Kontaktovat uživatele:
Vinorak: jj přesně... taky mám hooodně citlivej plyn.. ale nevím jestli je to u každý 205, protože sem jel pouze v tý svojí..!! jinak mě to cukalo regulérně, když sem tam měl málo oleje.. dolil sem asi tak 2l a pohoda..
Peugeot 205 Roland Garros
- Mitja
- Stálý inventář 205clubu
- Skutečné jméno: Ondra
- Kontaktovat uživatele:
Plyn mam taky hodne citlivy a skube to jeste trochu vice, kdyz je motor hodne studeny. Ale i tak, kdyz si s tim autem clovek rozumi, tak jezdi pekne plynule .gregi5 píše:Vinorak: jj přesně... taky mám hooodně citlivej plyn.. ale nevím jestli je to u každý 205, protože sem jel pouze v tý svojí..!! jinak mě to cukalo regulérně, když sem tam měl málo oleje.. dolil sem asi tak 2l a pohoda..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
- rossi
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: Zdenek
- tel.:: 720565731
- Kontaktovat uživatele:
jak jsem cetll tak nikdo presne nevi cim to je ale jednou to blblo tatkovy a byli to podtlakove hadicky a netrvalo ani rok a a problem je tu znnovu a hadicky to nejsou!
Rossi 205 1.1 44kw 91rv niní z motorem 1.4 55kw a GTI napravou
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Joo to že je 205 háklivá na plyn mě pěkně štve. Nejhorší je to s jedničkou a R-kem :lol: , 2 3 4 a 5 už jsou v pohodě. Chce to hold lehkou nohu no :lol:. Dřiv jsem nad tím přemejšlel a nechápu to, protože jsem jel se 106 1.4 a ta skoro vůbec necukala i když jsem lomcovat s plynem značně :lol: :lol: . 106 je přitom stejnej motor a trošku jiná kastle, takže netuším jde je zakopanej pes .
Jinak samovolný cukání motoru při jízdě jsem taky zažil, ale vždycky jsem přišel na to, čím to bylo. Jednou špatnej benzín, pak špatný víčko rozdělovače s palcem + palivovej filtr a naposled špadná hadice na podtlak.
Jinak samovolný cukání motoru při jízdě jsem taky zažil, ale vždycky jsem přišel na to, čím to bylo. Jednou špatnej benzín, pak špatný víčko rozdělovače s palcem + palivovej filtr a naposled špadná hadice na podtlak.
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Po startu se mi poslední dobou dost blbě rozjíždí, málokdy se rozjedu bez chcípnutí. Spojka na půl vyšláplá, na plynu stojím ale jak začne spojka zabírat tak otáčky spadnou do chcípnutí. Začíná to být čím dál horší.
Teplé starty v pohodě.
Čím začít? Tím snímačem polohy škrtící klapky? Měl by někdo? Koupil bych případně všechny tyhle prkotiny co jsou na motoru i se vstřikem, hádám že se to bude hodit.
Teplé starty v pohodě.
Čím začít? Tím snímačem polohy škrtící klapky? Měl by někdo? Koupil bych případně všechny tyhle prkotiny co jsou na motoru i se vstřikem, hádám že se to bude hodit.
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
viděl bych to na předstih, membrána ti funguje?
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
jak zjistím že mi nefunguje membrána?
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |