Koupím řízení pro 205, verzi s posilovačem

Zamčeno
mi16boss
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Koupím řízení pro 205, verzi s posilovačem

Příspěvek od mi16boss »

Čau všichni, sháním servořízení do 205 GTI. Může být vymlácené, s vůlema....Prostě co se komu doma válí. Potřebuju pouze vykuchat hřeben a dovézt ho technikovi, který mi spočítá a nakreslí hřeben nový, strmější (cca 2,6 otacek do max. rejdů).
Pokud se najde někdo kdo může hřeben pro tento účel zapujčit bude to taky fajn...
Díky !

btw: pokud by někoho strmé řízení taky zajímalo a měl by o ně zájem ať napíše taky :)
...jsou chvíle, kdy už to neřídíš...

...strmé řízení není potřeba, do zatáčky potřebuješ odvahu, ručku a krouťák ...
franus
205club je můj domov
205club je můj domov

Re: Koupím řízení pro 205, verzi s posilovačem

Příspěvek od franus »

Tak to je vec kterou jsem vzdycky chtel, bohuzel je to dost nakladna sranda. Z toho duvodu by me zajimalo, na kolik te to prijde, a jestli by bylo mozne nechat udelat tak s 1,5 - 2 otockama mezi rejdy (pokud jsi tedy tuto moznost konzultoval s tvym clovekem, a jestli by to bylo vubec zastavitelne do obalu serioveho rizeni).
Obrázek
mi16boss
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mi16boss »

resim to s clovekem ktery se specializuje hlavne na prevododvky, diferaky a vse co s tim souvisi.. kolecka, radici vidlicky, veci pro sekvencni prevodovky ......rizeni dela ale taky. 1,5 - 2 otacky je asi uz dost nesmysl...nejkratsi rizeni co dotycny delal bylo do nejakeho WRCu a to melo 2,25 otacek mezi rejdy...
do serioveho rizeni tohle nevestavis ....respektive vestavis ale musis resit i pastorek, ne pouze hreben ....pouze hrebenem se dosahne cca 70% puvodni hodnoty. takze jestli ma 205 se servem 3,75 otacek ..po uprave by to bylo nejakych 2,62 coz je super hodnota ...napriklad anglicky quaife vyrabi rizeni pro 205 s hodnotou 2,75 otacek mezi rejdy... bohuzel pouze pro pravostranne rizeni ...

co se vyroby tyka tak paltis za dve veci ... prvni a draztsi vec je projekt ...potrebujes nekoho kdo to umi spocitat a nakreslit ..."muj" clovek si za projekt pocita 5000 coz je dost ale bohuzel....pokud si u nej necham rizeni i vyrobit je to neco mezi 6 - 7000. Osobne se mi vic zamlouva varianta sehnat vic zajemcu na projekt podelit se o nej a pak at si kazdy resi vyrobu. Ja mam moznost nechat takove veci vyrobit takze pripadne muzu pomoct i s timhle...

Takze pokud by nekdo mel zajem se spolupodilet..nebudu se zlobit

to franus: pokud te zajimaji podrobnosti tak me najdes na icq 161578391
...jsou chvíle, kdy už to neřídíš...

...strmé řízení není potřeba, do zatáčky potřebuješ odvahu, ručku a krouťák ...
Hasis
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hasis »

V prubehu roku planuju, ze si koupim nejake GTi a udelam s neho mensiho zavodaka. Tak bych mohl mit taky zajem, ale to bude az za dlouho.
VTS powa
Zamčeno