Zatím nejsem zcela rozhodnutý prodat, ale předběžně měl by někdo reálný zájem odkoupit můj projekt 309 GTI16?
Auto je kompletně rozebrané a připravené k vyvaření jedná se o karoserii z GTI, ale mám od Peugeotu vyřízené povolení přestavby. Auto je kompletní, některé díly i několikrát. Motorů mám myslím 5, ale ne všechny jsou ve 100% stavu. Jenom pro info dílů je plná garáž cca 20m2.
K autu mám bodykit Kögl i když neodborně sundaný z auta a přední nárazník je rozbitý z toho moc nezbylo. Mám i kola BBS 4x108, ale kvůli správnému ET by se musely k tomu kitu vyměnit límce.
http://www.309er.de/presse/koegl.html
Důvod uvažování o prodeji je ten, že na ten projekt nemám vůbec čas a zatím v nejbližší budoucnosti čas mít asi nebudu. Jinak je auto kompletní, značky v depozitu a pro zajímavost SPZ k vozu končí 0309.
Co se týká ceny, tak to bych spíše nechal na dohodě a řešil až s případným zájemcem. Je v tom proinvestováno již cca 100 000 nicméně vzhledem ke stavu v jakém auto je by cena byla podstatně nižší. Nutně prodat nepotřebuju, takže na díly to zatím prodávat nebudu spíš jenom zjišťuju jestli by na to někdo měl chuť a čas na tom pracovat.
Projekt 309GTI16 bodykit Kögl - zjištění zájmu
Re: Projekt 309GTI16 bodykit Kögl - zjištění zájmu
Hey - do You have any photos of the car, pieces, body kit, wheels?
It's hard to buy the stuff without even looking at it. The example pictures look cool, but Yours probably looks a bit different :)
+ a Czech google translation
Hej - Máte nějaké fotografie z auta, kusů, tělo kit, kola?
Je těžké koupit věci, aniž by se na něj podíval. Ukázkové snímky vypadají v pohodě, ale Vy jste asi vypadá trochu jinak :)
It's hard to buy the stuff without even looking at it. The example pictures look cool, but Yours probably looks a bit different :)
+ a Czech google translation
Hej - Máte nějaké fotografie z auta, kusů, tělo kit, kola?
Je těžké koupit věci, aniž by se na něj podíval. Ukázkové snímky vypadají v pohodě, ale Vy jste asi vypadá trochu jinak :)
Peugeot 205 Gentry
Peugeot 205 GTI Griffe
Peugeot 205 CTI
Peugeot 205 XRD
Peugeot 205 GTI Le Mans
Peugeot 205 GTI Griffe
Peugeot 205 CTI
Peugeot 205 XRD
Peugeot 205 GTI Le Mans