vincent píše:at se tam kazdej vozere jak chce,ale jen pod podminkou,ze da klicky vod kary nekomu kdo prijel snim a bude strizlivej.
A nebo tak

vincent píše:at se tam kazdej vozere jak chce,ale jen pod podminkou,ze da klicky vod kary nekomu kdo prijel snim a bude strizlivej.

NEHasis píše:ted si tu hrajete na frajety, ale nerikejte, ze nikdo z vas co tu poucuje ani jednou nesedlnul za volant treba po pivu nebo na druhy den po nejake akci

Já nikdy abych se přiznal a mluvím pravdu. Na to jsem už viděl moc mrtvol a zničených lidských životů.Hasis píše:ted si tu hrajete na frajety, ale nerikejte, ze nikdo z vas co tu poucuje ani jednou nesedlnul za volant treba po pivu nebo na druhy den po nejake akci

NEHasis píše:ja nerika, jet za volantem nality, ale treba hodinu potom co si das pivo nebo na druhy den po nejake akci!

Ja. Sehr Gut. Zpátky k tématu. Tak kde jsme to ehm,skončily. Jo u teplého piva a studených párkůrenm píše:![]()
no zpátky k tématu

treba to do te doby vyresis ... mas na to jeste 3 tydny ;) ... to zmaknes ;)Mirda KV píše:uf pěkně mě to štve ,rád bych přijel ,ale netroufnu si ject skoro 300 km tam a pak zpět s bouchající nápravou![]()
určo to bude super mejdan
tak snad na příště mi to vyjde
ps: Mimoň v srpnu jedu na 100% povalí tam taky ještě někdo ?