Táhlo řazení
- Phate
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: David
Táhlo řazení
Zdravim, jelikož mam obrovskou vůli v řazení (dopředu-dozadu cca15-20cm), tak shánim táhlo řazení. Respektive takový to eLko, který spojuje táhlo od řadičky s táhlem do motoru. Je to na mechanickou převodovku...
Re: Táhlo řazení
myslim že mam. dneska vyfotim večer pošlu..
EDIT: dneska sem to nestih.. :oops: snad přes víkend..
EDIT: dneska sem to nestih.. :oops: snad přes víkend..
Naposledy upravil(a) 206wrc dne 01 kvě 2008 21:55, celkem upraveno 1 x.
Jestli máš na mysli toto na fotce, tak to mám taky. V případě zájmu mi dej vědět. Poslal bych to i poštou. Prodal bych i všechny tyto díly na obrázku. mail: hauhau@volny.cz
- Phate
No, tak ještě by záleželo na ceně a taky v jakym je to stavu... Abych ho nevyměnil za to, co tam mam a ono to nebylo stejný nebo ještě horší... Moc se v tom nevyznám, ale nehrozí tu, že by mi to tam nešlo?? Třeba, že je to z jinýho modelu nebo tak něco...
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
já jenom vim že u nového modelu jsou 2 druhy táhel. Jedno por motory TU a druhý pro XU a XUD ale u starýho modelu fakt nevim leda se podívat do serviceboxu...
- Phate
A neni u těch novějších modelů už hydraulická převodovka? Já mam lankovou...vinorak píše:já jenom vim že u nového modelu jsou 2 druhy táhel. Jedno por motory TU a druhý pro XU a XUD ale u starýho modelu fakt nevim leda se podívat do serviceboxu...
- vinorak
- odborník
Phate píše:A neni u těch novějších modelů už hydraulická převodovka? Já mam lankovou...vinorak píše:já jenom vim že u nového modelu jsou 2 druhy táhel. Jedno por motory TU a druhý pro XU a XUD ale u starýho modelu fakt nevim leda se podívat do serviceboxu...
nechápu :oops: prostě od páky jde jedno táhlo na elko a do převodovky. A tohle je tam vlastně v trochu změněný podobě dvakrát, jedno pro pohyb dopředu dozadu a druhý doleva a doprava..
- Přílohy
-
- Tohle je pro motory TU
- 2c24a22a.jpg (58.85 KiB) Zobrazeno 13347 x
-
- Tohle pro XU a XUD
- 2c24a12a.jpg (58.56 KiB) Zobrazeno 13400 x
Naposledy upravil(a) vinorak dne 02 kvě 2008 19:01, celkem upraveno 1 x.
- Phate
Sry, sem idiot , já myslel na spojku... Prostě potřebuju to elko, ale asi i s tim šroubem...vinorak píše:Phate píše:A neni u těch novějších modelů už hydraulická převodovka? Já mam lankovou...vinorak píše:já jenom vim že u nového modelu jsou 2 druhy táhel. Jedno por motory TU a druhý pro XU a XUD ale u starýho modelu fakt nevim leda se podívat do serviceboxu...
nechápu :oops: prostě od páky jde jedno táhlo na elko a do převodovky. A tohle je tam vlastně v trochu změněný podobě dvakrát, jedno pro pohyb dopředu dozadu a druhý doleva a doprava..
- vinorak
- odborník
myslíš tohle??
já to měl úpně zarezlý, takže šroub sem si nechal udělat novej a do toho elka pouzdro z teflonu, aby to nezarezlo..
já to měl úpně zarezlý, takže šroub sem si nechal udělat novej a do toho elka pouzdro z teflonu, aby to nezarezlo..
- Přílohy
-
- DSC02223.JPG (153.7 KiB) Zobrazeno 13341 x
- Phate
Hele je to vono, ale já mam možná trochu jiný... Zejtra to vyfotim, hodim to sem a vy mi řeknete jaký to táhlo potřebuju...vinorak píše:myslíš tohle??
Phate, ty totiž vůbec nevíš co chceš. Když jsem ti to nafotil a bylo to podle tebe ono, tak ses zase bál co kdyby to bylo taky vyčvachtaný, to ale totiž těžko po netu zjistíš.Nebo možná to bylo tou cenou, cena 100,-Kč, tak se ti asi zdála moc velká. Takže kdo ti to bude fotit a dále se s tím zabývat, tak tomu přeju hodně zdaru.
- Phate
Počkej počkej, ja vim moc dobře co chci, akorát nevim, jak to správně pojmenovat. A hlavně jsou různý typy a já bych si nerad koupil ten špatnej... Cena se mi nezdála velká a navíc jsem myslel, že když to prodáváš, tak to znáš a tudíž bys mi mohl napsat jestli to je vyčvachtaný nebo ne... Potřebuju to, co tu ukázal vinorak, ale na moje auto... Pravděpodobně to bude to, co jsi mi chtěl prodat Ty, takže dnes už to opravdu vyfotim, dam to sem a vy odborníci mi řeknete, jaký teda potřebuju...havasek píše:Phate, ty totiž vůbec nevíš co chceš. Když jsem ti to nafotil a bylo to podle tebe ono, tak ses zase bál co kdyby to bylo taky vyčvachtaný, to ale totiž těžko po netu zjistíš.Nebo možná to bylo tou cenou, cena 100,-Kč, tak se ti asi zdála moc velká. Takže kdo ti to bude fotit a dále se s tím zabývat, tak tomu přeju hodně zdaru.
- Phate
- Bartik333
- Skutečné jméno: Lubos
- tel.:: 607684334
- Kontaktovat uživatele:
Neni to nahodou L-ko na razeni???Phate píše:Tak tady je ta fotka...
Mi to tak pripadne.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991 -zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio
Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009
Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem.
13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč.
Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
Peugeot 205 cabrio
Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009
Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem.
13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč.
Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
- Phate
No správně... Tak to přesně potřebuju...Bartik333 píše:Neni to nahodou L-ko na razeni???Phate píše:Tak tady je ta fotka...
Mi to tak pripadne.