brzdovy posilovac
- BADE
- Uživatel
- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Lubos
- Kontaktovat uživatele:
brzdovy posilovac
mam taky problem ze ked zoslapnem brzdovy pedal tak mi nejaka neviem co asi pruzina vrzga vo vnutri posilovaca co to moze byt? inak to brzdi normalne ani moc nie ani malo co ja viem na inom peugeote som nesiel takze asi tak akurat no len by som chcel vedet ci to nema nejaky vpliv na ucinok brzd to vrzganie no neni to moc prijemne ked som nabehnuty a musim brzdit a tak trochen to vrzga nahlas a ludia skacu z prechodov asi si myslia ze to neubrzdim dik o radu a mam 1,9 D 1990 r.v
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
Re: brzdovy posilovac
zkus (kdyz stojíš a máš motor vypnutý) pomalu mačkat brzdu ... pokud to bude postupně lupat (vrzat) tak máš v háji brzdy a to co slišíš je tzv. samosvorný efekt ... doporučuju navštívit servis
no a pokud ti to nic dělat nebude a vrže ti to jenom kdyz jedeš, tak to asi už budou staré destičky nebo nejaká nečistota na kotouči ... ;)
no a pokud ti to nic dělat nebude a vrže ti to jenom kdyz jedeš, tak to asi už budou staré destičky nebo nejaká nečistota na kotouči ... ;)
- Gordy
- Skutečné jméno: Jirka
Hel mám podobnej problém na Garrosovi.
Ale zjistil jsem že to dělají pístky ve třmenech.A brzdy v háji nejsou,kompletně jsem je vyčistil a dal všechny nový gumičky.A vrže to furtm,sice míň,ale vrže.
Ale zjistil jsem že to dělají pístky ve třmenech.A brzdy v háji nejsou,kompletně jsem je vyčistil a dal všechny nový gumičky.A vrže to furtm,sice míň,ale vrže.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
- WoMec
za jízdy ??? a je to takový souvisí vrzání (pískání) nebo takový spíš lupání ???Gordy píše:Hel mám podobnej problém na Garrosovi.
- Gordy
- Skutečné jméno: Jirka
Za jízdy i při stání a je to takový lupavý vrzání.WoMec píše:za jízdy ??? a je to takový souvisí vrzání (pískání) nebo takový spíš lupání ???
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
- WoMec
jj asi vím co myslíš ... tohle dělalo anakinovy na tom TDcku a zjistili jsme že předchozí majitel odpekl destičky (asi) a v domnění že odešel kotouč tam dal nový a vesele jezdil dál ... no dopadlo to tak ze se dělala komplet oprava .. myslim že ze starých brzd zbyly akorát třmeny .. jinak všechno ostatní se muselo měnit ... takže tyhle veci je dobrý si hlídat ...Gordy píše:Za jízdy i při stání a je to takový lupavý vrzání.WoMec píše:za jízdy ??? a je to takový souvisí vrzání (pískání) nebo takový spíš lupání ???
- BADE
- Uživatel
- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Lubos
- Kontaktovat uživatele:
no mne to robi len za jazdy ked stojim tak nie zoslapnem pedal a ten cim viacej stvrdne ale to vrzganie ide od posilovaca brzd nie od kolies co tam moze byt zle eee
- shorty_20
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: Michal
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj chci se zeptat mam vakuovy cerpadlo n brzdy a mam tam tu klikovku vymlacenou takze kdyz to mam nastartovyna tak mi to cvaka da se delat nejakej repas nekde nebo novy a levny http://eshop.autobenex.cz/cz/sortiment/ ... tID=864884
- shorty_20
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: Michal
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
No 9 tisic je moc pro me to bych si koupil cely auto radsi :lol: