Jsem si hrál

Pokud máte rady a nápady na úpravu vaší 205ky, tak je napište sem
Odpovědět
Vertex
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vertex »

Nevypadá to špatně, ale pár věcí: může Ti teď kokoli otevřít kapotu? Centrální stěrač nemusím. Ty litiny jsou hustý. Kliky na dveře tam mohly zůstat
Peugeot 205 - jízda mého života
Jerry205

Příspěvek od Jerry205 »

kliky tam ve skutečnosti zůstanou, jen zámek ne .... kdysi jsem ty kliky chtěl dát pryč , ale postupem času jsem samo přišel na to že je to blbost ... přední masku mám doma připravenou takže ta tam přijde také ... no kola jsou trochu brutál, ale ve 4x108 nic podobného nebylo tak tam jsou tyhle .... tohle je zatím jen VT abych přibližně věděl jak co bude vypadat až se na tom začne dělat
Crack
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crack »

Virtuál sou jen klíky a na zadku ty plasty,ne?Je to mazec,jen bych dotáh masku a nechal bych to bejt,fakt super :shock: :wink:
Citroen Saxo VTS 16V 2001
Jerry205

Příspěvek od Jerry205 »

no ještě je na boku ten prolis a na zadním blatníku také + jsem umazal červený proužek na nárazníku ... maska tam bude taková ta matig 3 proužky bez znaku, nic brutálního na tom nechci takže to bude vypadat nějak takhle .... teda + ještě bude předělanej v realu přední nárazník , ale to jaksi neumím upravit , ale ten bude jen decentně upraven ... víceméně jen mlhovky
Crack
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crack »

Jerry205 píše:no ještě je na boku ten prolis a na zadním blatníku také + jsem umazal červený proužek na nárazníku ... maska tam bude taková ta matig 3 proužky bez znaku, nic brutálního na tom nechci takže to bude vypadat nějak takhle .... teda + ještě bude předělanej v realu přední nárazník , ale to jaksi neumím upravit , ale ten bude jen decentně upraven ... víceméně jen mlhovky
jo jo to bude pěkný,ale na to zavařování bych se vykašlal,šáhneš na to svářečkou začne to kvíst,barva bude něco stát a efekt nebude tak velkej :wink: ale takhle to je super...ještě jsem zvědavej na ten přední nárazník
Jerry205

Příspěvek od Jerry205 »

ten přední nárazník zůstane v téměř nezměměné podobě jen tam budou kulaté mlhovky
Crack
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crack »

Jerry205 píše:ten přední nárazník zůstane v téměř nezměměné podobě jen tam budou kulaté mlhovky
tak to je dobře že nebude moc měněnej ten původní :) ty kulatý mlhovky budou zajímavý...chtěl sem taky dávat do svýho nárazníku ty co maj novejší peugeoti
Jerry205

Příspěvek od Jerry205 »

já tam budu dávat ty co má Fabia RS :D
Odpovědět