No hlasim se na policajta, tak proto.red.1 píše:Termín mi nevyhovuje takže bohužel nepojedu...
Na co psychotesty??
Jo a odpuste si ty svoje reci.
No hlasim se na policajta, tak proto.red.1 píše:Termín mi nevyhovuje takže bohužel nepojedu...
Na co psychotesty??
sákryš, a mě napadá tolik dobrých výrypů .-)Bartik333 píše:Jo a odpuste si ty svoje reci.
Nerypej a radsi klikni ANOpichy píše:sákryš, a mě napadá tolik dobrých výrypů .-)Bartik333 píše:Jo a odpuste si ty svoje reci.
kdyby sis pročetl toto vlákno, tak víš, proč jsem byl nucen kliknout na NE, ty chachare .-) i když udělat si z budoucího poldy kámoše je lákadlo jako bič .-) (to nebyl výryp, bartiku)Mitja píše:Nerypej a radsi klikni ANO
Beru to jako lichotkupichy píše:kdyby sis pročetl toto vlákno, tak víš, proč jsem byl nucen kliknout na NE, ty chachare .-) i když udělat si z budoucího poldy kámoše je lákadlo jako bič .-) (to nebyl výryp, bartiku)Mitja píše:Nerypej a radsi klikni ANO
to je regulérní obžerství, chudák bartik kvůli tobě přijde na buben, pokud se ti bude chtít odvděčit a bude zajišťovat všeMitja píše:Míťánek má rád pivecko Plzen/Gambrinus/Staropramen/Radegast, jinak moc rad zlatou Tequilku a z normalniho piti vodku s dzusem, Magistra a takove ty uklidnovaky na zaludek . Jinak grilovane masoooooo spoustu masa :-), a i klobasky klidne, ňam
pichy píše:to je regulérní obžerství, chudák bartik kvůli tobě přijde na buben, pokud se ti bude chtít odvděčit a bude zajišťovat všeMitja píše:Míťánek má rád pivecko Plzen/Gambrinus/Staropramen/Radegast, jinak moc rad zlatou Tequilku a z normalniho piti vodku s dzusem, Magistra a takove ty uklidnovaky na zaludek . Jinak grilovane masoooooo spoustu masa :-), a i klobasky klidne, ňam