Zaseknutý zámek u dveří
Zaseknutý zámek u dveří
Zdravím, mám zaseknutej zámek u dveří u spolujezdce. Nejde vytáhnout caplík. Oddělal jsem madlo a sundal kryt, ale nemůžu přijít na to, kterým táhlem nebo čím, ten zaseknutej zámek uvolním. Dveře jsou zavřený a tudíž nejdou otevřít, abych ten zámek vymontoval. Nejde to otevřít ani zvenku klíčkem. Řešil jste už někdo něco podobnýho?
jop hele musite byt na to 2 a je to celkem vojeb....jeden vleze dovnitr druhy bude venku. zatlacis dvere dovnitr oba chytnete za kliku a cuknete smerem ven... ale musite to udelat ve stejne chvili ... budete se s tim chvili jebat ale me se to takhle vzdycky podarilo
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
Re: Zaseknutý zámek u dveří
nevim,jestli jde o uplne stejny problem co sem mel na vsech dverich.....Anry píše:Zdravím, mám zaseknutej zámek u dveří u spolujezdce. Nejde vytáhnout caplík. Oddělal jsem madlo a sundal kryt, ale nemůžu přijít na to, kterým táhlem nebo čím, ten zaseknutej zámek uvolním. Dveře jsou zavřený a tudíž nejdou otevřít, abych ten zámek vymontoval. Nejde to otevřít ani zvenku klíčkem. Řešil jste už někdo něco podobnýho?
kdyz zvednes kliku,zvedne se kovove tahlo a to kdyz se nevrati(zarezle na osicce)a ty odemknes klicem dvere,tak ty dvere nejdou otevrit,musi se to kovove vratit dolu rucne a pak znovu odemknout.... pokud se kliky nevracej dolu lehce,staci je vyndat a prolejt octem a pak fungujou spolehlive :-)
Jo jo, kliky taky občas zlobí, ale po promazání jsou v pohodě. Ten zámek je větší pakárna... :Dluxus32 píše:nevim,jestli jde o uplne stejny problem co sem mel na vsech dverich.....
kdyz zvednes kliku,zvedne se kovove tahlo a to kdyz se nevrati(zarezle na osicce)a ty odemknes klicem dvere,tak ty dvere nejdou otevrit,musi se to kovove vratit dolu rucne a pak znovu odemknout.... pokud se kliky nevracej dolu lehce,staci je vyndat a prolejt octem a pak fungujou spolehlive :-)
ten zamek nejde otevrit diky tomu tahlu od venkovni kliky,musis to tahlo dat dolu pak vytahnes cmuslik:-) je to vyzkouseny kazdou zimu nekolikrat:-)Anry píše:Jo jo, kliky taky občas zlobí, ale po promazání jsou v pohodě. Ten zámek je větší pakárna... :Dluxus32 píše:nevim,jestli jde o uplne stejny problem co sem mel na vsech dverich.....