Jehlix měl vymyšlený tyhle brzdy a ještě mluvil o brzdách z 306 GTi-6 tak se ho optejtefranus píše:Nekde jsem cetl, ze jdou na 205 gti zamenit predni kotouce, za nejake z 307cky. Jenom nevim, jestli k tomu byli potreba u brzdice a z jake motorizace 307cky ty kotouce vlastne byly. Tkze kdybyste nekdo vedel, nebo mel nejaky odkaz, tak ho sem hodte, diky moc...
Kotoučovky
Citroen Saxo VTS 16V 2001
- zoby
- 205 its my life

- Rok narození: 1983
- Skutečné jméno: Martin
- Kontaktovat uživatele:
jj, ty brzdy z 307 mam doma nachystany, žře je dam na auto. jen jsem zjistil, že kvůli tomu musím prodat svoje 15-ky pavučiny kola, protože do nich se ty brzdy nevejdou. tak doufám, že do origo speedlinů se vejdou. už mám jedny v merku.
jen pro doplnění.
ty brzdy z 307 jdou dát jen na 1,9 gti (kvůli těhlici, 1,9 gti má jiné těhlice než ostatní 205) mysí se dát kotouče, destičky a brzdiče z 307.
jo a taky je dobré dát tam nějaký větší brzdový válec. protože ty brzdiče z 307 mají větší pístky, tak se do nich vejde více kapaliny a proto je třeba více sešlápnout brzdový pedál. to se dá eliminovat tím větším brzdovým válcem. ale není to nezbytně nutné
jen pro doplnění.
ty brzdy z 307 jdou dát jen na 1,9 gti (kvůli těhlici, 1,9 gti má jiné těhlice než ostatní 205) mysí se dát kotouče, destičky a brzdiče z 307.
jo a taky je dobré dát tam nějaký větší brzdový válec. protože ty brzdiče z 307 mají větší pístky, tak se do nich vejde více kapaliny a proto je třeba více sešlápnout brzdový pedál. to se dá eliminovat tím větším brzdovým válcem. ale není to nezbytně nutné
- makovice
- Site Admin

- tel.:: 777243997
- Kontaktovat uživatele:
Brzdovej valec nutnej neni ... ver mi ;) Do Speedlinu se vejdou akorat jsem tem brzdicum trochu vzal hrany rozbruskou (asi mm ;) ) Jinak jdou tam bez dallsich uprav 307 HDi ... ty vetsi (napr. 2.0) Nejlepe Boshe, ty nemaj takovy ty zebra ;)
====================================
Peugeot 306 S16/GTi6
Peugeot 205 S16, (blok Mi16) - předáno Stephen
Škoda Octavia 1.9TDi - pracant pro ženu
Peugeot 306 S16/GTi6
Peugeot 205 S16, (blok Mi16) - předáno Stephen
Škoda Octavia 1.9TDi - pracant pro ženu