Výměna přístrojovky
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Výměna přístrojovky
Ahoj, máte někdo zkušenost s výměnou přístrojovky? Já mám starou (nahoře kontrolky a dole hodiny a tachometr.
No a mám i novou - s otáčkoměrem. Ale je z benzínu. Může a jde to dát na naftu? Jak se udělá, aby otáčkoměr měl data z motoru?
Nespěchám na to, můžete poradit?
P.S.: nechcete někdo řídící jednotku z benzínové 205ky? I vyměním - dohoda jistá.
No a mám i novou - s otáčkoměrem. Ale je z benzínu. Může a jde to dát na naftu? Jak se udělá, aby otáčkoměr měl data z motoru?
Nespěchám na to, můžete poradit?
P.S.: nechcete někdo řídící jednotku z benzínové 205ky? I vyměním - dohoda jistá.
Peugeot 205 1,8 XRD, modrá metalíza
- zoby
- 205 its my life
- Rok narození: 1983
- Skutečné jméno: Martin
- Kontaktovat uživatele:
s výměnou by probém být neměl.
dá se zprovoznit i otáčkoměr, na http://www.peugeot-club.com je na to i návod.
musí se ale vyndat celý vnitřek otáčkoměru a udělat tam jiné zapojení. na mém auě jsme to s kamarádem dělali a funguje to. pak jsme ale měnili motor a ještě jsme to nestlihli předělat.
dá se zprovoznit i otáčkoměr, na http://www.peugeot-club.com je na to i návod.
musí se ale vyndat celý vnitřek otáčkoměru a udělat tam jiné zapojení. na mém auě jsme to s kamarádem dělali a funguje to. pak jsme ale měnili motor a ještě jsme to nestlihli předělat.
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
jo mardovi to pošli..záleží jak to členství bereš...jestli je člen ten který je na hlavní stránce v sekci členové tak já tam třeba nejsem...Hasis píše:aha ok a jak je to na 205webu s tim radnym clenstvim je to podobne jak na P-C webu nebo to je jak ste me psali, ze poslu o sobe nekomu svoje info a oni me tam pridaji?
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
nic si stoho nedělej já taky nerenm píše:jo mardovi to pošli..záleží jak to členství bereš...jestli je člen ten který je na hlavní stránce v sekci členové tak já tam třeba nejsem...Hasis píše:aha ok a jak je to na 205webu s tim radnym clenstvim je to podobne jak na P-C webu nebo to je jak ste me psali, ze poslu o sobe nekomu svoje info a oni me tam pridaji?