červený ďábel CTI - Gutmann Look?
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
Re: červený ďábel CTI
no k tomu motorku vedou dva dráty, a podle polarity to buď odemkne nebo zamkne. Nebo jako to dělám já, když u terky nejde centrál, odemknu klíčkem, motorku se nic nestane
klíčkem ten kufr odemknout právě nejde přijde mi, že motorek centrálu je spálenej a kousnul se
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
no pokud to nejde klíčkem přetlačit, tak musíš vlíst do kufru, sundat ten černej plast a rukou otočit s tim bílym plastem na zámku a máš odemčeno
ale do kufru se přes sedačky nedostanu. Ty je možný odklopit jen z kufru. zejtra na to kouknu snad by šly vyndat no uvidíme
- Lubec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1983
- tel.:: 911996666
dostanes me kdys se nechce do kufru tak tu packu odtlacim klicem nebo sroubovakem
V jednoduchosti je krása
díky za radu šlo to bez problémůLubec píše:dostanes me kdys se nechce do kufru tak tu packu odtlacim klicem nebo sroubovakem
centrál s alarmem jsem se rozhodl nezapojovat a jelikož s tím alarmem jsem měl už pár problémů tak jsem se rozhodl že koupím fungl nový a nechám si ho odborně namontovat
- Lubec
Odborne? Nemyslis vazne az si koupis alarm tak tam bude aj odborny navod na montaz. Nevyhazoval by som zbytocne peniazky
A ten alarm je pre teba nutnost?
V jednoduchosti je krása
jsem se špatně vyjádřil koupím jinej autoalarm a nechám ho tam namontovat od známého autoeletrikáře. já a eletrika nejsme moc kamarádiLubec píše:Odborne? Nemyslis vazne az si koupis alarm tak tam bude aj odborny navod na montaz. Nevyhazoval by som zbytocne peniazky
- Lubec
Tak to je jina,ked mas znameho. Ja tiez velmi s elektrikou nekamaradim ale kazda praca je pre mna vyzva na ktorej sa nieco naucim
V jednoduchosti je krása
ve středu jsem měl malé dostaveníčko s Vinorakem a v kufru se mi uhnízdil nový výfuk už se těším až ho tam budu moct dám
jinak ty speedliny nabízím na prodej nebo na výměnu páč už dělší dobu uvažuji, že si pořídím tyhlety 14ti palcový kolesa
- Přílohy
-
- w4034421.jpg (67.82 KiB) Zobrazeno 4108 x
- Hoj@n
- Rok narození: 1990
- Skutečné jméno: Pepa
- tel.:: 777232994
- Kontaktovat uživatele:
ty pavuciny na kabrio proste sednou, na ostatni 205 ne Ovsem nechal bych tam Speedline, i kdyz je ma kazdy druhy, jsou to pekna kola
PEUGEOT 205 Roland Garros "GYRROSEK"- r.v. 1992, 1.4, 55kw - Byvavalo :-(
Toyota Celica "Natálka"- r.v. 1995, 1.8, 85kw
Toyota Celica "Natálka"- r.v. 1995, 1.8, 85kw