Milhaus píše:kaplička by nebyla tak drahá, to by se dle mého bohatě mělo vlízt do 1000 i s profitem pro ty dva přeci jen toho matroše na kopyto a výrobu tolik nepotřebuješ...Ale je to záležitost gordyho, záleží na něm, nemůžem ho do něčeho nutit, není sranda udělat 20 kopyt a pak prodat jen 5 různých výrobků za rok...
Jen forma na tu kapličku,pokud by šla vyrobit by vyšla na cca 4 tisíce.
Pak práce s tim je na několik hodin a cena 1500 by byla přijatelná jen když by se odebralo tak deset kousků a spíš víc.
205 GTi (Mi 16) Gekon 205 Roland Garros 205 Winner
Po delsi dobe jsem kouknul tady mezi vas a zase se valim smichy:) Hezky premrstene ceny tady nekteri presentuji :)
Uz jednou jsem tady psal o cenach materialu pro laminovani a podobne veci takze to opakovat nebudu :) Nicmene 600 za kapsu do dveri je uzasny blabol :):):) lidi otevrte oci ...venujte trochu sveho casu a umu tomu ze se s laminatem naucite sami pracovat :):) je to snadne ...a podbne prkotinysi pak vyrobite sami doma za uplne jine penize :):)
...jsou chvíle, kdy už to neřídíš...
...strmé řízení není potřeba, do zatáčky potřebuješ odvahu, ručku a krouťák ...
mi16boss píše:Po delsi dobe jsem kouknul tady mezi vas a zase se valim smichy:) Hezky premrstene ceny tady nekteri presentuji :)
Uz jednou jsem tady psal o cenach materialu pro laminovani a podobne veci takze to opakovat nebudu :) Nicmene 600 za kapsu do dveri je uzasny blabol :):):) lidi otevrte oci ...venujte trochu sveho casu a umu tomu ze se s laminatem naucite sami pracovat :):) je to snadne ...a podbne prkotinysi pak vyrobite sami doma za uplne jine penize :):)
,
Martine prositě,nech toho,
materiál je možná levnej,ale práce je je drahá a to nikdo nevidíte.
mi16boss píše:Vzdyt jsem nic spatneho nenapsal ..snazim se lidi posoupnout k vlastni snaze nic vic tak se necerti :)
Já se nečertim,
jen mi vadí že si každej myslí jak je to drahý,ale to že někdo to musí několik hodin dělat a nekdo musel zaplatiti formu,na kterou by rád vidělal a ne jen to zadotoval,to už nikdo nevidí.
Samozřejmě,ať si lidi dělaj z lamináto co dokážou,ale aby věděli co k tomu je všechno zapotřebí a aby to k něčemu vypadalo.
swihyy píše:máš ten Zadní spoiler označení: #1: Cena 2100,-Kč??ten se mi líbí..co všechno máš??
Tady si ho objednaj,bude do cca 10ti dní.
A až tak učiníš,napíšu Ti do soukromé zprávy kam poslat zálohu a ty napíšeš adresu.
Jen chchi upozornit že v ceně není poštovné,které se pak bude lišit podle vzdálenosti a které Ti ještě zdělím.
Tak jsem konečně zjistil ceny sad mlhovek.
Takže byly by za 500,-Kč/sada a to jak bílé,tak žluté.
rozměr by měl být 138x78mm.Možná že bílé jsou 140x75mm
Gordy píše:Tak jsem konečně zjistil ceny sad mlhovek.
Takže byly by za 500,-Kč/sada a to jak bílé,tak žluté.
rozměr by měl být 138x78mm.Možná že bílé jsou 140x75mm
Super, díky... Až seženu GTi spoiler, tak si je od Tebe vezmu:-)
Peugeot 1,8 XRD Suzuki Samurai SJ413------Konečně na SPZ se zeleným písmenem "V"
31.3.2010 - má první pokuta - 500,- za nekompletní doklady...
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)