vinorak píše:a ty je máš jenom místo světel nebo to je i místo blinkrů? protože na týhle fotce má ty blinkry alá stará škodovka :?
Já bych ještě měl zrenovovat nápis na zádi. už tam neni vůbec barva na peugeot 205...
ne blinkry jsou zachovány, tohle je jiný typ...
Záď budu mít na jaře taky jinou, mám od zobyho hladký plast, už je přelaminovaný, vykytovaný, čeká jen na barvu ale zatím nevím jestli bílá nebo černá...
Nápis ti klidně zrenovuju jestli chceš
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
vinorak píše:a ty je máš jenom místo světel nebo to je i místo blinkrů? protože na týhle fotce má ty blinkry alá stará škodovka :?
Já bych ještě měl zrenovovat nápis na zádi. už tam neni vůbec barva na peugeot 205...
ne blinkry jsou zachovány, tohle je jiný typ...
Záď budu mít na jaře taky jinou, mám od zobyho hladký plast, už je přelaminovaný, vykytovaný, čeká jen na barvu ale zatím nevím jestli bílá nebo černá...
Nápis ti klidně zrenovuju jestli chceš
No já přemejšlel že bych to normálně sundal a stříknul na bílo.. Co ty myslíš jako bílou nálepku??
e-e, sundat ty krytky s nápisama, očistit, naleptat nějakým základem nebo acetonem, nastříkat molitan stříbrným sprejem(popřípadě předtím napustit molitan trochou ředidla) a párkrát to do něj obtisknout a máš to jak nový Tak jsem dělal pokličky na kolech
renm píše:e-e, sundat ty krytky s nápisama, očistit, naleptat nějakým základem nebo acetonem, nastříkat molitan stříbrným sprejem(popřípadě předtím napustit molitan trochou ředidla) a párkrát to do něj obtisknout a máš to jak nový Tak jsem dělal pokličky na kolech
renm píše:e-e, sundat ty krytky s nápisama, očistit, naleptat nějakým základem nebo acetonem, nastříkat molitan stříbrným sprejem(popřípadě předtím napustit molitan trochou ředidla) a párkrát to do něj obtisknout a máš to jak nový Tak jsem dělal pokličky na kolech
dík za radu.. to se bude hodit
je to nejlepší řešení, budeš to mít hladké bez tahů štětcem a pokud bys to chtěl stříknout tak to postříkáš celý což nebude vypadat jak origo...
v první řade zapravit zrzku na LZ blatníku, nový kola, přetěsnit a poladit šíbr, vychytat drobnosti na celým aute a chystám se na styling interiétu ....
Zdravicko panove a damy,
Tak konecne jsem se pohnul od planovani k realizace garaze k jeji stavbe. Tedy zatim k uprave stavebni prochy.
Myslel jsem, ze k tomu ani nedojde, ale okolnosti mi praly a zadarilo se.
Tak doufam, ze napodzim uz bude Sporik pekne v garazi na zahrade.
Tak se mej te fajne.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)