Rozhovor dvou bývalých spolužáků:
"Hele, víš, jak jsme ti ve škole říkali schválně místo Karle Nováku - Narle Kováku?"
"Jo, vím. A co?"
"Ty vole, včera jsem potkal týpka a ten se jmenuje Lukáš Šustr."
Z křesťanského magazínu:
"V minulém čísle jsme nesprávně uvedli, že výtvarnice XY je lesba. Správně mělo být uvedeno, že je bezva. Omlouváme se ji i její partnerce držíme palce! "
PEUGEOT 205 1.1 XR prodáno a následně bouráno, RIP. PEUGEOT 205 1.6 GTI Bohužel už není PEUGEOT 205 1.9 XSD prodáno PEUGEOT 205 GTI vyběhla klika prodáno měl jsem jí 3 dny :-D PEUGEOT 309 GTI 75 Kw prodáno PEUGEOT 205 GENTRY alias Gentrýsek PEUGEOT 605 SLd Vrakouš PEUGEOT 205GT prodáno PEUGEOT 405 D prodáno PEUGEOT 406 2.0L Hdi 80kw
Co je to 90-50-90? Jízda kolem radaru nebo policisty
Peugeot 205 CJ- můj mazel - leto je tady a tim cas na kabrio Peugeot 205 GTI 1,6 - šedá myska co jezdí hodne rychle, prodáno Peugeot 205 GTI 1,9 MI16 - black, pekelný to stroj Peugeot 205 CTI 1,9 - čeká na reinkarnaci všechny typy ložisek za nízké ceny
Hádá se Američan s Čechem, jestli je trabant auto. Čech se nakonec naštve, nasedne do svého Trabanta a zavře dveře. Poté nastartuje, popojede dopředu, popojede dozadu, udělá pár koleček a poté se rozjede.
"Už ti věřím, je to auto", povídá Američan, "ale co měly znamenat ty manévry na začátku?"
"Ále," povídá Čech, "zabouchnul jsem si do dveří pampulišku, nešla utrhnout,tak jsem ji musel ukroutit."
Peugeot 205 CJ- můj mazel - leto je tady a tim cas na kabrio Peugeot 205 GTI 1,6 - šedá myska co jezdí hodne rychle, prodáno Peugeot 205 GTI 1,9 MI16 - black, pekelný to stroj Peugeot 205 CTI 1,9 - čeká na reinkarnaci všechny typy ložisek za nízké ceny
a ja myslim ze jo, vidim tam naznacene lemy a zadni kridlo