Je. Protože já to taky doma ještě nemám

se podívej jak dlouho trvala ta várka před tím a to ještě nebyly vánoce
Uvidíme dal jsem si ho vyprat ale jestli bude usušený tak budourenm píše:hele a co nějaké fotky jak vám oblečení sluší?
napadlo mě totéž - že se to tam nevleze. přítule je drobounká, ale přeměřoval jsem to podle oka a vejít by se to tam mělo .-)renm píše:no mělo to být všude vyšité...jedině že by se jim to tam nevešlo...no jestli to teda chceš vyreklamovat tak dej vědět, zkusil bych jim napsat a nebo ti dám kontakt a domluvte se jak to budete řešit...asi poslat zpět a nechat si to došít...
hele, v té krabici je papír, kde mi naúčtovali vyšití dozadu 2x, takže jakoby i za tu mikinu pro mladou. to se mi fakt nelíbípichy píše:napadlo mě totéž - že se to tam nevleze. přítule je drobounká, ale přeměřoval jsem to podle oka a vejít by se to tam mělo .-)renm píše:no mělo to být všude vyšité...jedině že by se jim to tam nevešlo...no jestli to teda chceš vyreklamovat tak dej vědět, zkusil bych jim napsat a nebo ti dám kontakt a domluvte se jak to budete řešit...asi poslat zpět a nechat si to došít...
budu rád, když jim napíšeš ty. přeci jen s nimi komunikuješ jménem klubu ty, tak to třeba bude mít větší váhu .-) v podstatě se stačí zeptat, jestli na velikost S a menší se ty nášivky nedělají nebo jestli se jedná skutečně o jejich chybu a jak to řešit. díky
hele a S pro holky je jako pro chlapy co?Mitja píše:Na mikině velikosti L je vyšité všechno (a teda L pro holky je velka asi jako M pro chlapy : ), a kombinace svetle modrá mikina + černobílé logo vypadá nádherně
nemel a ukaž fotku na své modelceMitja píše:Na mikině velikosti L je vyšité všechno (a teda L pro holky je velka asi jako M pro chlapy : ), a kombinace svetle modrá mikina + černobílé logo vypadá nádherně
...jako trenkypichy píše:
hele a S pro holky je jako pro chlapy co?
Siroke asi jako jedna moje nohavicepichy píše:hele a S pro holky je jako pro chlapy co?Mitja píše:Na mikině velikosti L je vyšité všechno (a teda L pro holky je velka asi jako M pro chlapy : ), a kombinace svetle modrá mikina + černobílé logo vypadá nádherně
zdenek1986 píše:a co takhle zase nějaká další várka objednávek? nějak jsem to naposled nestihnula zájem by byl i o kšiltovky!