Taky gratuluju.WoMec píše:jako ale bacha .. dneska jsem uspešne zakončil 4 semestr (2 rok) ... asi se zleju
Ja jsem bohuzel vcera maturu neudelal.
Podelal jsem matiku, tak si ji musim dat znova v zari.

Taky gratuluju.WoMec píše:jako ale bacha .. dneska jsem uspešne zakončil 4 semestr (2 rok) ... asi se zleju

kouknu na to ... uvidime :)renm píše:Páni elektrikáři, šlo by udělat levně a jednoduše nějakou časomíru na fotobuňky? Jako na sprinty třeba? Něco třeba kolem 200,-![]()

šlo by něco jo? si pamatuju že dřív se brali fotobuňky ze starých myší na počítač, ale to je asi slabý co?WoMec píše:kouknu na to ... uvidime :)renm píše:Páni elektrikáři, šlo by udělat levně a jednoduše nějakou časomíru na fotobuňky? Jako na sprinty třeba? Něco třeba kolem 200,-![]()

udelat optický závory je to nejjednodussi ... :D ... horsi to bude se samotnou časomírou ...renm píše:šlo by něco jo? si pamatuju že dřív se brali fotobuňky ze starých myší na počítač, ale to je asi slabý co?WoMec píše:kouknu na to ... uvidime :)renm píše:Páni elektrikáři, šlo by udělat levně a jednoduše nějakou časomíru na fotobuňky? Jako na sprinty třeba? Něco třeba kolem 200,-![]()

No uplne nejjednodussi je vzit uz hotove stopky, a misto manualnich vypinacu pripojit nejake ty opticke zavory.. ty bych videl idealne udelat z tech cinskych laseru z trznice, ktere budou ozarovat fotorezistor na druhe strane. Jenze jak chcete udelat zavory na konci drahyWoMec píše:udelat optický závory je to nejjednodussi ... :D ... horsi to bude se samotnou časomírou ...

ee ... tudy cesta nepovede ... :D to radsi natáhnout kabel a postavit jednoduchý posilovač ;) (zesilovač)renm píše:měl bych v práci jeden rozbitej wifi router jestli by vám to pomohlo

taky jsem na to koukal .. ale to je zbytečně složitý :)Mitja píše:No uplne nejjednodussi je vzit uz hotove stopky, a misto manualnich vypinacu pripojit nejake ty opticke zavory.. ty bych videl idealne udelat z tech cinskych laseru z trznice, ktere budou ozarovat fotorezistor na druhe strane. Jenze jak chcete udelat zavory na konci drahyWoMec píše:udelat optický závory je to nejjednodussi ... :D ... horsi to bude se samotnou časomírou ..., nekolik set metru kabelu je blbost (uz jen kvuli odporu), takze bezdrat.. ale s takovym dosahem, tezko, a navic to uz zni skoro jako semestralni projekt : )). Jinak samotny system kdo umi delat plosne spoje muze si pohrat tady:
http://www.robozor.cz/view.php?cisloclanku=2005011501

tak ty wifi routry jsou už dva rozbité - máme velkou spotřebu - všechno pád na zem, tak kdyby o to měl někdo zájem...renm píše:měl bych v práci jeden rozbitej wifi router jestli by vám to pomohlo

jak moc sou rozbitý a co je na nich rozbitýho?renm píše:tak ty wifi routry jsou už dva rozbité - máme velkou spotřebu - všechno pád na zem, tak kdyby o to měl někdo zájem...renm píše:měl bych v práci jeden rozbitej wifi router jestli by vám to pomohlo

co já vím...já nejsem elektrikář... Jeden je rozbitej total - spadla na něj těžká polička a ten druhej po pár pádech přestal fungovat...takže nevím...WoMec píše: jak moc sou rozbitý a co je na nich rozbitýho?![]()

Phate píše:Pánové nechi vám do toho kecat, ale neni to už trochu?

No jo, troufám... Já se totiž nebojim... A navíc nikoho nenapomínám, ale pouze upozorňuji:-)Hanča píše:Phate píše:Pánové nechi vám do toho kecat, ale neni to už trochu?
Teda ty si troufáš napomínat admina