tak to musí být úplný lempl Ještě že v klubu nikdo takovej není...
Musím se ozvat, jelikož jsem na Špuňťu ty folie lepil s Hančou a fakt to sranda neni. Ale stejně je tam chci, takže příběh lepení ještě zdaleka nekončí
O tom jsem nic neslyšela icon_eh
Ale mě do toho teda už tahat nebudeš
vincent píše:ja ted nastupuju do novy prace.kde se delaj autoskla takze budu vedet naky ty figle na lepeni folii a podobny vychytavky
No tak to bude super.
Aspon mi poradis.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
Pokud byste někdo potřeboval autofólie v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Zlíně nebo Hodoníně, tak mohu doporučit toto http://www.autofolie-levne.cz. Vlastní zkušenosti, velmi kvalitní práce.
Panove jak to teda je s tema foliema? Jde mi o zadni vyklopna a zadni vrata. Chtel bych tam uplne co nejcernejsi ale nevim zda potrebuju aby to melo ten atest nebo ne, kdyz to neni vyhledove okno.. Nekde pisou ze musim a nekde ze ne.. tak sem z toho uplny jelen... Jedine co vim ze tam muzu mit jak tmavou chci. Nevite jak je to s oficialni strankou veci? :)
na zadní boční a zadní okno nepotřebuješ ani žádnej atest. Ty okna nikoho nezajímají. Tam si můžeš dát cokoli. Jediný co se řeší jsou výhledový okna takže přední boční min 75% propustnost a na čelním buď žádná a nebo min 80% (ale to myslím musí být jen origo tónování z výroby)