Instalace podvozku
- Thyoridas
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1989
- tel.:: 721384196
- Kontaktovat uživatele:
Re: Instalace podvozku
dost "tvrdej" ? No vyborne
Býlí Pežó "tů ou fajv, van pojnt najn, dží tý áj / ár ár" - PRODÁNO
BMW E46 328i sedan - budouci drift machine ;)
Já s ním zkušenosti nemám, ale Rejty mi říkal, že mu po 2 měsících vytekl, že je to pak tvrdý jak beton, poskakuje to po silnici apod. On má teda 206, ale předpokládám, že vývoj a výroba těch podvozků budou stejný. Věřím, že to byl jen špatný kus a nehledě na to, že je to v záruce tak by případně snad nebyl problém jej reklamovat.
- Thyoridas
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1989
- tel.:: 721384196
- Kontaktovat uživatele:
ok, az ho budu objednavat, byla by moznost poprosit te o komunikaci s tu firmu ?
nemcin nebyt majne kobylek...
nemcin nebyt majne kobylek...
Býlí Pežó "tů ou fajv, van pojnt najn, dží tý áj / ár ár" - PRODÁNO
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je tuningový podvozek na Tuning Cup,kde ty auta po ose v klidu přijedou,tam stojí a pak zase v klidu odjedou.Jde o to že je hlavně výškově štelovací,na normální ježdění nepoužitelné,nebezpečné a to že vyteče po pár kilometrech na našich cestách věřím,na showcar bych ho dal jinak jsou to vyhozené peníze.Proč asi je tak levný oproti třeba KONI které jsou považovány za nějáký ten standard?Prostě je to tak jako čínské boty či cokoliv jiného,je více výrobců a všechny ty tlumiče vypadají stejně akorát mají jiné logo a myslím že nevytekly na jediné 206 já taky o jedné vím.
jj to není problém, ale komunikaci v podstatě nepotřebuješ, dáš do košíku, napíšeš adresu, zaplatíš třeba přes paypal a víc se nestaráš :-) Já jsem s nimi teda po mailu komunikoval, ale v podstatě by jsi nemusel, ale až budeš rozhodnutej tak dej vědět a není problém.
Je mi jasný, že třeba KONI je kvalitou někde jinde, ale peníze neseru a myslím, že nějaká extra sračka to nebude. Uvidím samozřejmě až na tom začnu jezdit co to vydrží. Je možný, že nepřežijou ani sezonu, ale má to TUV takže je to i schválený a určitě to bude i testovaný.TomGTI píše:Tohle je tuningový podvozek na Tuning Cup,kde ty auta po ose v klidu přijedou,tam stojí a pak zase v klidu odjedou.Jde o to že je hlavně výškově štelovací,na normální ježdění nepoužitelné,nebezpečné a to že vyteče po pár kilometrech na našich cestách věřím,na showcar bych ho dal jinak jsou to vyhozené peníze.Proč asi je tak levný oproti třeba KONI které jsou považovány za nějáký ten standard?Prostě je to tak jako čínské boty či cokoliv jiného,je více výrobců a všechny ty tlumiče vypadají stejně akorát mají jiné logo a myslím že nevytekly na jediné 206 já taky o jedné vím.
- Ludvik2
- Uživatel
- Rok narození: 1979
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Tak asi takhle,já montoval podvozky různých výrobců na různá auta a nedá se říct že značková sada znamená 100% spolehlivost,je to asi tak Koni dobrý spolehlivý ale na 205 vzadu tvrdý i v nejměkčim naladění,Streetline,Cap,Jom tvrší tlumiče pokud jsou stavitelný po roce nejdou povolit matice,Streetline po větší ráně mrtvej vytlačilo to simerink,Weitec děs a hrůza několikrát opakovaná reklamace pomalu všech tlumičů protože tekly,co jsme vyzjistili u sportovních podvozků všem škodí šišatý kola možná vybracena dochází k tomu že časem začnou téct.Ještě jsem se nesetkal s tim že by k sadě bylo i horní uložení-toť moje zkušenost
Peugeot 205 2.0 turbo 320PS
Je mi jasný, že cena tak nějak musí odpovídat kvalitě nicméně trvám na tom, že na 309 na běžný ježdění je to nejlepší volba (pro mě). Možná čas ukáže, že to byla chyba, ale to takhle od klávesnice těžko posoudím. Je možné, že na autech, který mají těžkej předek trpěj, ale to není můj případ ta moje muší váha tomu podle mě moc neublíží.
lukas309 píše:Je mi jasný, že cena tak nějak musí odpovídat kvalitě nicméně trvám na tom, že na 309 na běžný ježdění je to nejlepší volba (pro mě). Možná čas ukáže, že to byla chyba, ale to takhle od klávesnice těžko posoudím. Je možné, že na autech, který mají těžkej předek trpěj, ale to není můj případ ta moje muší váha 1.1 tomu podle mě moc neublíží.