GUTMANN
- Hasis
- Stálý inventář 205clubu
- Kontaktovat uživatele:
Re: GUTMANN
oranzovy interier z puga se da sehnat pouze s gutmanna nebo i z nejake color linie .m: ?
VTS powa
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
no jestli myslíš ten co je v tom starym modelu na předešlý stránce, tak to spíš vypadá na červenou. Bude to asi stará barevná fotka a ty moc věrné barvy nemívaj....A je to taky vidět na rozdílu barvy na pravym prahu a levých dveřích. Prostě jak tam pere hodně světla tak je to hodně rozdílný..Hasis píše:oranzovy interier z puga se da sehnat pouze s gutmanna nebo i z nejake color linie .m: ?
jinak color line seženeš akorát červený a zelený koberec a takový duhový tapecy jako mám já
- Hasis
- Kontaktovat uživatele:
jj myslim ten, ale kdyz se nekde podivas na gutmann budiky, tak jsou cerno-oranzove.vinorak píše:no jestli myslíš ten co je v tom starym modelu na předešlý stránce, tak to spíš vypadá na červenou. Bude to asi stará barevná fotka a ty moc věrné barvy nemívaj....A je to taky vidět na rozdílu barvy na pravym prahu a levých dveřích. Prostě jak tam pere hodně světla tak je to hodně rozdílný..Hasis píše:oranzovy interier z puga se da sehnat pouze s gutmanna nebo i z nejake color linie .m: ?
jinak color line seženeš akorát červený a zelený koberec a takový duhový tapecy jako mám já
VTS powa
- vinorak
- odborník
jo tak to je možný ale já se jenom vyjádřil k tý fotce, a tam mi fakt připadá, že to je červenáHasis píše:jj myslim ten, ale kdyz se nekde podivas na gutmann budiky, tak jsou cerno-oranzove.vinorak píše:no jestli myslíš ten co je v tom starym modelu na předešlý stránce, tak to spíš vypadá na červenou. Bude to asi stará barevná fotka a ty moc věrné barvy nemívaj....A je to taky vidět na rozdílu barvy na pravym prahu a levých dveřích. Prostě jak tam pere hodně světla tak je to hodně rozdílný..Hasis píše:oranzovy interier z puga se da sehnat pouze s gutmanna nebo i z nejake color linie .m: ?
- Hasis
- Kontaktovat uživatele:
pochybuju, ze by na te fotce byla tak vybledla jen tak oranzova a taky to nejspis bude digi. fotka a ty prece neblednou :m.
VTS powa
- vinorak
- odborník
no mám doma spousta starejch barevnejch fotek focený na ORVO a můžu ti s klidem říct že barvy jdou do oranžova no a co třeba skener já fakt nevim, ale je pravda že v oranžový bi to bylo zajímavý a moc pěkný aporopo to je starý model?Hasis píše:pochybuju, ze by na te fotce byla tak vybledla jen tak oranzova a taky to nejspis bude digi. fotka a ty prece neblednou :m.
- Hasis
- Kontaktovat uživatele:
co znamena aporopo?
a nevite nekdo, kolik stoji udelat novy koberec nebo neumite to nekdo?
a nevite nekdo, kolik stoji udelat novy koberec nebo neumite to nekdo?
VTS powa
- vinorak
- odborník
[quote="Hasis"]co znamena aporopo? [quote]
to mělo být apropo. což znamená jen tak mimichodem nebo jak ty často používáš btw
to mělo být apropo. což znamená jen tak mimichodem nebo jak ty často používáš btw
Naposledy upravil(a) vinorak dne 07 kvě 2008 14:10, celkem upraveno 1 x.
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
no já jsem spíš taky pro že je to červená - jen je to vyfocený za slunka a možná ne moc dobrým foťákem...ono dgitály taky hodně zkreslujou barvy...Protože jsem viděl na netu spoustu GTI které měli lak i koberec spíš do oranžova a na druhé fotce vedle už byl zas sytě červenej...
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- vinorak
- odborník
říká se tomu vyvážení bílé barvyrenm píše:no já jsem spíš taky pro že je to červená - jen je to vyfocený za slunka a možná ne moc dobrým foťákem...ono dgitály taky hodně zkreslujou barvy...Protože jsem viděl na netu spoustu GTI které měli lak i koberec spíš do oranžova a na druhé fotce vedle už byl zas sytě červenej...
- Hasis
- Kontaktovat uživatele:
aha, tak jo no. me to spis nedalo, ptze jak si me renme daval odkaz na ty gutmann budiky, tak byly v kombinaci s oranzovym.
VTS powa
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
to je pravda no...tak si ten origo červenej koberec vyhoď na léto ven a slunko ti ho vyšisuje do oranžova a máš poproblémech
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |