Komerční i nekomerční nabídky většinou nového zboží za lepší ceny nebo lepších podmínek. Pokud se vyskytnou nabídky tohoto typu někde jinde na fóru než zde, budou nekompromisně mazány. Pokud budou ohlasy na nefungování nabízeného zboží nebo služeb, bude téma moderátorem nebo administrátorem zamknuto s odůvodněním.
Dlavka píše:Byl by zájem o klubové nálepky? :) A taky mohu zajistit výrobu nápisů 1.6 gti a 1.9 gti co máte na ledvinkách :P Případně nějaké to pininfarina a podobně :) Hoši hlaste se ať vám to kdyžtak do srazu stihnu nechat udělat
ja bych nejakyho toho lva na strechu, ale nedari se mi sehnat nejaky obrazek ve slusnem rozliseni, chtel bych neco v tomhle duchu, cely v bile folii
Přílohy
histoire_lion1980.jpg (20.91 KiB) Zobrazeno 10384 x
Peugeot 205 CJ- můj mazel - leto je tady a tim cas na kabrio Peugeot 205 GTI 1,6 - šedá myska co jezdí hodne rychle, prodáno Peugeot 205 GTI 1,9 MI16 - black, pekelný to stroj Peugeot 205 CTI 1,9 - čeká na reinkarnaci všechny typy ložisek za nízké ceny
No tak pokud chceš tohle tak není problém :) To co je na tom obrázku bílé tzn ten lev tak takhle to dostaneš :) na cenu se zeptám a potřebuju vědět rozměr aby si zhruba věděl cenu.
lva bych chtel v kuse, celeho bileho a rozmer ti poslu v pondeli az se vrati pritelkyne s autem
Peugeot 205 CJ- můj mazel - leto je tady a tim cas na kabrio Peugeot 205 GTI 1,6 - šedá myska co jezdí hodne rychle, prodáno Peugeot 205 GTI 1,9 MI16 - black, pekelný to stroj Peugeot 205 CTI 1,9 - čeká na reinkarnaci všechny typy ložisek za nízké ceny