Tak kdy bude GTI doma?? a ja zezacatku mel taky problem s automatickym prihlasenim tam jde o to ze kdyz smazes cookies nebo tempy internetu tak se musis znovu nalogovat tak radeji se podivej jestli si prihlasenej kdyz prijdes...Jepík píše:Zase jsem jako anonym a přitom jsem zaškrt automatické přihlášení.Jepík
Prerov zraz=Peugeot 205GTi zraz
- Marda106
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Marek
- Kontaktovat uživatele:
Prostějov je HUMUS pokud se jedna o sprinty.Dusan píše:No vyzera to tak ze v case Renocaru mame preteky na kopci,takze 205 ka bude mat premieru v ProstejoveBohouš 205 GTI píše:Vertex podle mě nemyslel tuning sraz na Masarykově okruhu v Brně, ale sraz Peugeot clubu, který pořádá Dodo (člen)![]()
![]()
Jinak páteční grilovačka s GTI kolegy zní lákavě........ 8)
Jakej kopec pojedete?
Jehlix,pokial je Prerov humus na spinty,tak to preto zeJEHLIK píše:Prostějov je HUMUS pokud se jedna o sprinty.Dusan píše:No vyzera to tak ze v case Renocaru mame preteky na kopci,takze 205 ka bude mat premieru v ProstejoveBohouš 205 GTI píše:Vertex podle mě nemyslel tuning sraz na Masarykově okruhu v Brně, ale sraz Peugeot clubu, který pořádá Dodo (člen)![]()
![]()
Jinak páteční grilovačka s GTI kolegy zní lákavě........ 8)
Jakej kopec pojedete?
a/Este sa musis vela ucit :D
b/Saxik ta spraskal,ze si nevedel kde je sever :D
Ale ked sa nieco podari :D tak verim ze budes zdatny super :D
Ideme Cesko-Moravsky Berg Cup viac info ma http://www.slovackykopec.cz a prve preteky su Nasedlovice cca 8km od Kyjova v dnoch 22-23.04.2006
Dusan píše:Jehlix,pokial je Prerov humus na spinty,tak to preto zeJEHLIK píše:Prostějov je HUMUS pokud se jedna o sprinty.Dusan píše: No vyzera to tak ze v case Renocaru mame preteky na kopci,takze 205 ka bude mat premieru v Prostejove
Jakej kopec pojedete?
a/Este sa musis vela ucit :D
b/Saxik ta spraskal,ze si nevedel kde je sever :D
Ale ked sa nieco podari :D tak verim ze budes zdatny super :D
Ideme Cesko-Moravsky Berg Cup viac info ma http://www.slovackykopec.cz a prve preteky su Nasedlovice cca 8km od Kyjova v dnoch 22-23.04.2006
Tak jsme si očividně NEROZUMĚLI.
Ja psal že PROSTĚJOV je HUMUS ne PŘEROV.
PŘEROV je SUPER!!!!
:D
- Jepík
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: Petr
- Kontaktovat uživatele:
Až seženu patřičnej obnos.Mel jsem teď nějaké výdaje a přeci rodina k vůli autu nebude hladovět :DMarda106 píše:Tak kdy bude GTI doma?? a ja zezacatku mel taky problem s automatickym prihlasenim tam jde o to ze kdyz smazes cookies nebo tempy internetu tak se musis znovu nalogovat tak radeji se podivej jestli si prihlasenej kdyz prijdes...Jepík píše:Zase jsem jako anonym a přitom jsem zaškrt automatické přihlášení.Jepík
Jedině Peugeot 205