No joo, bráška ho nabízel mě, ať si to dokončím. Ale já nechtěla neboli já chci dát auto do původního stavu, popřípadě jen světla přední, zadní už mám nové, pak někdy možná kola...se uvidí podle financí......jooo...a potřebuju noveej předníí spojleer.... icon_eh bracha ho rozsekal....Jepík píše:Taky zdravím.No měto bylo hned jasný když brácha prodal bodykit že se něco děje.
Mohu nabídnout Laminátovej GTI novej nepoužitej,1500 KčC.u.sun píše:No joo, bráška ho nabízel mě, ať si to dokončím. Ale já nechtěla neboli já chci dát auto do původního stavu, popřípadě jen světla přední, zadní už mám nové, pak někdy možná kola...se uvidí podle financí......jooo...a potřebuju noveej předníí spojleer.... icon_eh bracha ho rozsekal....Jepík píše:Taky zdravím.No měto bylo hned jasný když brácha prodal bodykit že se něco děje.
A nebo C u sun = See you son?pichy píše:C.u.sun to jako Sun C´a Umění války a tak? .-)
kua, to by bylo moc prozaické. já doufám, že k sobě tady budu mít nějakou intelektuálkuMitja píše:A nebo C u sun = See you son?pichy píše:C.u.sun to jako Sun C´a Umění války a tak? .-)
jak to mylsis?Gordy píše:No to je dost že jsi se zase ozvala a šup ať už tu jsou jak fotky auta,tak ty Tvoje.
Háše je na ně určitě strašně natěšenej.
C.u.sun je podle vseho slecnaHasis píše:jak to mylsis?Gordy píše:No to je dost že jsi se zase ozvala a šup ať už tu jsou jak fotky auta,tak ty Tvoje.
Háše je na ně určitě strašně natěšenej.