hugo boss píše:ničím to nespravíš, záleží na tom jak je ten motor zajetý, co peugeot to uplně jiný zvuk motoru, můj garos má najeto 180tis. km a je krásně tichý a kámošův garos má najeto 120tis. a když jsem to slyšel tak sem se divil co to vůbec vydává za zvuky...
záleží čím to kdo krmil, jakej do toho cpal olej a jek s tím jezdil...
můžeš tomu max pomoct když si seštelujšě ventyly, naleješ do toho lepší olej ale jinak s tím nic neuděláš...
no a co ty rozvody? když bude v háji řemen tak se přeci změní časování ventilů a bude to dělat bordel ale jinak opravdu záleží jak se s tím jezdilo a co servis....
vinorak píše:no a co ty rozvody? když bude v háji řemen tak se přeci změní časování ventilů a bude to dělat bordel ale jinak opravdu záleží jak se s tím jezdilo a co servis....
Ten je prý nový Ale tak to je jedno, jenom mi to přišlo divný...
vinorak píše:no a co ty rozvody? když bude v háji řemen tak se přeci změní časování ventilů a bude to dělat bordel ale jinak opravdu záleží jak se s tím jezdilo a co servis....
no prostě když někdo používá prý tak pro mě to znamená, že to taky může být úplně jinak, něco jako : mýho kamaráda kamarad říkal... ale jestli nemám pravdu tak promiň :oops:
vinorak píše:no prostě když někdo používá prý tak pro mě to znamená, že to taky může být úplně jinak, něco jako : mýho kamaráda kamarad říkal... ale jestli nemám pravdu tak promiň :oops:
Máte někdo zkušenost se směsí, co se prodává, aby motor tak neřval? U nás něco mají, vyjde to asi na 150,- a je tam napsáno, že je to na 2l oleje. Moc to nechápu
Hanča píše:Máte někdo zkušenost se směsí, co se prodává, aby motor tak neřval? U nás něco mají, vyjde to asi na 150,- a je tam napsáno, že je to na 2l oleje. Moc to nechápu
no asi že se to lije do oleje...ale kašli na to...
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
Hanča píše:Máte někdo zkušenost se směsí, co se prodává, aby motor tak neřval? U nás něco mají, vyjde to asi na 150,- a je tam napsáno, že je to na 2l oleje. Moc to nechápu
A proč jako
No reknu Ti to takhle, prodava se to, ale moc to nepomaha.
Rekl bych, ze tu zmenu zvuku ani nepoznas.
Zkouseli jsme to na Felicii 1.9D tam to poznat nebylo, ale treba 205 bude jina
Moc bych na to ale nespolihal
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
No reknu Ti to takhle, prodava se to, ale moc to nepomaha.
Rekl bych, ze tu zmenu zvuku ani nepoznas.
Zkouseli jsme to na Felicii 1.9D tam to poznat nebylo, ale treba 205 bude jina
Moc bych na to ale nespolihal[/quote]