Bartik333 píše:Tak jsem se dokopal ten muj vytvor vyfotit. Bohuzel jenom zepredu. Na jare tam z toho bude male sezeni a za tim oknem je garaz. Kolem bude hezky anglicky travnicek a kytickiiiiii.
No nevim zatim to vypada jako naše klubovna kde jsou každej tejden peřby
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
Bartik333 píše:Tak jsem se dokopal ten muj vytvor vyfotit. Bohuzel jenom zepredu. Na jare tam z toho bude male sezeni a za tim oknem je garaz. Kolem bude hezky anglicky travnicek a kytickiiiiii.
No nevim zatim to vypada jako naše klubovna kde jsou každej tejden peřby
Zezadu budou jeste vrata, takte to jako garaz bude vypadat. Je tam mistnost o velikosti 5*4 metry. Coz na auto staci.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
MSCH205: Jooo to jsme kdysi mivali taky, asi 4 klubovny a parilo se kazdy vikend
Bartik333: No hezke, jeste foto interieru :-). Ja mam ten pristresek pro auto 3,2 x 5,5 m , na sirku uz to neslo vic kvuli plotu.. no s Pugem se tam zajizdi v pohode ale s necim sirsim je to horsi, vadi tam křak tak asi na jaře pujde přesadit : ).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
csem si chtel zatopit, a ptze kamna a komin jsou celkem stare, tak trosku trva nez se to zahreje a zacne topit, tak sem drevo polel oleje, ktery jsem mel v aute. no a asi jsem ho tam dal moc
Hasis píše:csem si chtel zatopit, a ptze kamna a komin jsou celkem stare, tak trosku trva nez se to zahreje a zacne topit, tak sem drevo polel oleje, ktery jsem mel v aute. no a asi jsem ho tam dal moc
ty si teda umělec si měl rovnou zkusit kanistr s benzínem
Hasis píše:csem si chtel zatopit, a ptze kamna a komin jsou celkem stare, tak trosku trva nez se to zahreje a zacne topit, tak sem drevo polel oleje, ktery jsem mel v aute. no a asi jsem ho tam dal moc
Jo tak, už to chápu, to je dobře, že na tý fotce neni skoro nic vidět... A já chtěl nadávat, že nic nevidim...
Peugeot 1,8 XRD Suzuki Samurai SJ413------Konečně na SPZ se zeleným písmenem "V"
31.3.2010 - má první pokuta - 500,- za nekompletní doklady...
fekný taky bych takovou bral
Příští rok taky budu dělat jinak pěkný roura u toho výfuku
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
to mi povídej, já mám taky griffe asi od 10 prosince v garáži, a jen sem ho na 5 dní vyndal, tak mi tam táta uklidil a teď za nim musim pořád chodit a ptát se ho, kam mi co dal