Zadní křídlo...
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zadní křídlo...
Tak já sem si předělal křídlo z hondy civik wrc, protože ty co dělaj na pažouty se mi vůbec nelíbí. Sice se muselo kompletně předělat protože logicky vůbec nesedělo, ale zase sedělo v závěru líp než z pažouta 206wrc. Ve zpětnym zrcátku ho vůbec nevidím, takže výhled je uplně stejný. Cenově je levnější než ty co dělají na 205, ale když k tomu připočítám materiál a toho času strávenýho, tak to vyjde asi stejně. Je mi jesný, že nikdo jinej se stejným názorem tu asi není, ale mě se líbí :-)
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Honda CiviK WRCBoB píše:Tak já sem si předělal křídlo z hondy civik wrc, protože ty co dělaj na pažouty se mi vůbec nelíbí. Sice se muselo kompletně předělat protože logicky vůbec nesedělo, ale zase sedělo v závěru líp než z pažouta 206wrc. Ve zpětnym zrcátku ho vůbec nevidím, takže výhled je uplně stejný. Cenově je levnější než ty co dělají na 205, ale když k tomu připočítám materiál a toho času strávenýho, tak to vyjde asi stejně. Je mi jesný, že nikdo jinej se stejným názorem tu asi není, ale mě se líbí :-)

- Hoj@n
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1990
- Skutečné jméno: Pepa
- tel.:: 777232994
- Kontaktovat uživatele:
BoB píše:Tak já sem si předělal křídlo z hondy civik wrc, protože ty co dělaj na pažouty se mi vůbec nelíbí. Sice se muselo kompletně předělat protože logicky vůbec nesedělo, ale zase sedělo v závěru líp než z pažouta 206wrc. Ve zpětnym zrcátku ho vůbec nevidím, takže výhled je uplně stejný. Cenově je levnější než ty co dělají na 205, ale když k tomu připočítám materiál a toho času strávenýho, tak to vyjde asi stejně. Je mi jesný, že nikdo jinej se stejným názorem tu asi není, ale mě se líbí :-)
Fotečka by nebyla??
PEUGEOT 205 Roland Garros "GYRROSEK"- r.v. 1992, 1.4, 55kw - Byvavalo :-(
Toyota Celica "Natálka"- r.v. 1995, 1.8, 85kw
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zatím nemám :-( až bude, tak jí sem dám.
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Proč mě nepřekvapuju, že ty ses ozval jako první? :-DTomGTI píše:Honda CiviK WRCBoB píše:Tak já sem si předělal křídlo z hondy civik wrc, protože ty co dělaj na pažouty se mi vůbec nelíbí. Sice se muselo kompletně předělat protože logicky vůbec nesedělo, ale zase sedělo v závěru líp než z pažouta 206wrc. Ve zpětnym zrcátku ho vůbec nevidím, takže výhled je uplně stejný. Cenově je levnější než ty co dělají na 205, ale když k tomu připočítám materiál a toho času strávenýho, tak to vyjde asi stejně. Je mi jesný, že nikdo jinej se stejným názorem tu asi není, ale mě se líbí :-)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vím, že rýpu, ale neslibuješ nám fotky tvého auta už nějaký ten týden?BoB píše:Zatím nemám :-( až bude, tak jí sem dám.
- Mitja
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Ondra
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Je to hned první odkaz v Googlu, je to název výrobku : )).TomGTI píše:Honda CiviK WRCBoB píše:Tak já sem si předělal křídlo z hondy civik wrc, protože ty co dělaj na pažouty se mi vůbec nelíbí. Sice se muselo kompletně předělat protože logicky vůbec nesedělo, ale zase sedělo v závěru líp než z pažouta 206wrc. Ve zpětnym zrcátku ho vůbec nevidím, takže výhled je uplně stejný. Cenově je levnější než ty co dělají na 205, ale když k tomu připočítám materiál a toho času strávenýho, tak to vyjde asi stejně. Je mi jesný, že nikdo jinej se stejným názorem tu asi není, ale mě se líbí :-)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://honda.autodoplnky.cz/honda-civic ... -2-s300367
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Slibuju no, vím to :-( - už jsem to měl dohodlý, že to pošlu, ale ztratil jsem mejla a od tý doby jsem ho na ajsku nepotkal pač teď bydlím víc v práci jak doma. Snad už brzo :-)Hroche píše:vím, že rýpu, ale neslibuješ nám fotky tvého auta už nějaký ten týden?BoB píše:Zatím nemám :-( až bude, tak jí sem dám.
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale mám to z modelu r.v. 95Mitja píše:Je to hned první odkaz v Googlu, je to název výrobku : )).TomGTI píše:Honda CiviK WRCBoB píše:Tak já sem si předělal křídlo z hondy civik wrc, protože ty co dělaj na pažouty se mi vůbec nelíbí. Sice se muselo kompletně předělat protože logicky vůbec nesedělo, ale zase sedělo v závěru líp než z pažouta 206wrc. Ve zpětnym zrcátku ho vůbec nevidím, takže výhled je uplně stejný. Cenově je levnější než ty co dělají na 205, ale když k tomu připočítám materiál a toho času strávenýho, tak to vyjde asi stejně. Je mi jesný, že nikdo jinej se stejným názorem tu asi není, ale mě se líbí :-)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://honda.autodoplnky.cz/honda-civic ... -2-s300367

http://www.tuning-centrum.cz/product/31 ... ---laminat
- red.1
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1980
- Skutečné jméno: Vaclav
- Kontaktovat uživatele:
Bartik333 píše:Jasny chapu,
ale setri penize a prvne si dej auto do poradku po strance technice. Auto mas asi jenom chvilku, tak se s nim prvne ''sezna'', nez se do neceho pustis. Taky jsem zezacatku udelal par veci, ktere jsem si myslel ze jsou good a ted je vsechny pomali davam pryc a delam z auta seriovku jako kdyby vyjelo z tovarny. Sorry za Ot
Jako vsechny cepy, brdy, REZ, atd...
Pak muzes vymyslet ostatni.
Ja treba uz vymyslim ostatni, i kdyz se obcas nejaka zavada najde.

- Koldas
- Skutečné jméno: Pavel
- tel.:: 775309405
vrchní křídlo je pěkný,ale ty wrc jsou
a nepraktické,jen něco akorát !!! 

- Přílohy
-
- DSC07165.JPG (162.04 KiB) Zobrazeno 5162 x
Peugeot 405 T16
Peugeot 205 Rallye Mi16
Peugeot 205 Rallye základ pro T16
Peugeot 205 1.6 Cti
Citroen Berlingo ll 2.0 HDI pracant
Citroen Berlingo 1.6 16V Spacelight - pro malého Kolďáska :-)
Renault Master odtahovka 7 míst
Peugeot 205 Rallye Mi16
Peugeot 205 1.6 Cti
- Koldas
- Skutečné jméno: Pavel
- tel.:: 775309405
a to je z BMW
ale sedne tam jak prdel na hrnec

Peugeot 405 T16
Peugeot 205 Rallye Mi16
Peugeot 205 1.6 Cti
Peugeot 205 Rallye Mi16
Peugeot 205 1.6 Cti
- Gordy
- Skutečné jméno: Jirka
Tě zase někdo utřel co. :razz: :lol:TomGTI píše:Honda CiviK WRCBoB píše:Tak já sem si předělal křídlo z hondy civik wrc, protože ty co dělaj na pažouty se mi vůbec nelíbí. Sice se muselo kompletně předělat protože logicky vůbec nesedělo, ale zase sedělo v závěru líp než z pažouta 206wrc. Ve zpětnym zrcátku ho vůbec nevidím, takže výhled je uplně stejný. Cenově je levnější než ty co dělají na 205, ale když k tomu připočítám materiál a toho času strávenýho, tak to vyjde asi stejně. Je mi jesný, že nikdo jinej se stejným názorem tu asi není, ale mě se líbí :-)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
- Hoj@n
- Rok narození: 1990
- Skutečné jméno: Pepa
- tel.:: 777232994
- Kontaktovat uživatele:
Pánové a tak mám tu jednu možnou nabídku prodloužení střechy z P205 GTi, je to prý klasická součást z výroby. Myslíte, že se to bude na Rolanda hodit??
PEUGEOT 205 Roland Garros "GYRROSEK"- r.v. 1992, 1.4, 55kw - Byvavalo :-(